• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Ben Gene Sana Vurgunum by_ChordSolo

Cevap: Ben Gene Sana Vurgunum by_ChordSolo

hocam bu parçayı nükhet duru nun o buğulu muhteşem sesinden çoook dinlemişliğim var... sizin sesinizdende çok etkili olmuş gerçekten... not: sesinizin erkan güleryüz e benzediğini söyleyen oldumu hiç? :) paylaşım için teşekkürler...

heralde 1500 dü sizinle 1501 oldu hocam:D
teşekkür ederim, beğenmenize sevindim...

Ch.

Yüreğine sağlık değerli Bahadır kardeşim bu arada vokal düzelmiş sanırım çok iyi net olarak dinledim eline yüreğine sağlık....

Farkındayım Abi, Yaşar Abiyle seni devamlı takipteyim...:D
Amma velakin sen Reno'ya değil üstündeki adamlara bak, Yaşar Abi iyi şöfor:D

Ch.
heheh bahadir isde iyi soforum diye yedi motoru reno heheheeheheh

şan cok daha iyi olmuş eskilere göre başarılı bir aranje tebriklerr

Çok sevdiğim (hatta geçenlerde dilime dolandı tüm gün) bir parça ve yine müthiş bir ChordSolo yorumu..Şan konusunda çok ilerleme kaydettin sahnelere alsak seni :D

Akustik gitar demoya ağırlığını koymuş. Stereo panlamadan da vazgeçmişsiniz..İyi olmuş...Bu ayarları bir yere kaydedin.. İlhanın dediği gibi şan daha iyi ama biraz daha ayar kaldırır... Nylon gitarın solosunu s900 mu yapıyor yoksa senmi....

Nükhet Durunun en iyi şarkıları Gerisi Vız Gelir ,Destina , Beni benimle bırak istersen, Melankoli ve Ben sana vurgunum . Aranje dört dörtlük.....

Çok güzel ağzınıza sağlık kayıtta çok net herşeyiyle güzel olmuş demonuz.

Bahadır sen yanlış meslek seçmişsin sevgili dostum. Bu aranje dört dörtlük olmuş. Harika. Bence Nükhet Duru' nun da dinlemesi lazım. Bu arada klasik gitar geçişleri de gerçekten harika ve sesin de çok iyi geliyor. Bu karlı günlerde romantizmin doruğuna çıktın herhalde. :) Ellerine sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

Akustik gitar demoya ağırlığını koymuş. Stereo panlamadan da vazgeçmişsiniz..İyi olmuş...Bu ayarları bir yere kaydedin.. İlhanın dediği gibi şan daha iyi ama biraz daha ayar kaldırır... Nylon gitarın solosunu s900 mu yapıyor yoksa senmi....
Nükhet Durunun en iyi şarkıları Gerisi Vız Gelir ,Destina , Beni benimle bırak istersen, Melankoli ve Ben sana vurgunum . Aranje dört dörtlük.....

Saol Abi, beğendiğin naylon gitar S900 deki gitar ama pattern yada pad değil, direk canlı girdim kayda.Flüt ve keman ile de birleşince çok büyüleyici oluyor.Yalnız seslerin tonu ile mixer üzerinden biraz oynadım...

Çok güzel ağzınıza sağlık kayıtta çok net herşeyiyle güzel olmuş demonuz.

teşekkür ederim dostum, hayırlı olsun bu arada...

Bahadır sen yanlış meslek seçmişsin sevgili dostum. Bu aranje dört dörtlük olmuş. Harika. Bence Nükhet Duru' nun da dinlemesi lazım. Bu arada klasik gitar geçişleri de gerçekten harika ve sesin de çok iyi geliyor. Bu karlı günlerde romantizmin doruğuna çıktın herhalde. :) Ellerine sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

Hava soğuk karlı puslu...Ruh halimiz melankolik haliyle Abi, teşekkürler...:D

Ch.

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri