• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Ben Gene Sana Vurgunum by_ChordSolo

Cevap: Ben Gene Sana Vurgunum by_ChordSolo

Akustik gitar demoya ağırlığını koymuş. Stereo panlamadan da vazgeçmişsiniz..İyi olmuş...Bu ayarları bir yere kaydedin.. İlhanın dediği gibi şan daha iyi ama biraz daha ayar kaldırır... Nylon gitarın solosunu s900 mu yapıyor yoksa senmi....

Nükhet Durunun en iyi şarkıları Gerisi Vız Gelir ,Destina , Beni benimle bırak istersen, Melankoli ve Ben sana vurgunum . Aranje dört dörtlük.....

Melankoli listemde en başlarda duruyor zaten Abi...
Aklımda bir çalışma var, müteakiben el altacağım ilk fırsatta...
Bu arada şanı çıkardığımızda geriye kalanların miksde yerleşimi yada efektlendirmeleri konusunda "mutlak bir doğru" maalesef yok.Bu biraz da parçanın karekteri ile ilgili...
Ses frekans tablolarında enstrumanların miksdeki yerleşimlerinde belirli kriterler var ama gerisi biraz da bana bağlı.
Genelde parçaları dinleyicinin kulağından dinlemeye çalışıyorum.Genelde şan yada vokal kanalı olmadan yavaş yavaş kendi yaptığım miksleri beğenmeye başladım nihayet...
Fakat vokal kanalı hakikaten tam bir muamma, miksi kadar kaydı da bir o kadar zor...
Ama en büyük tehdit genelde enstruman miksini artık neyi nereye koyacağımı bildiğim için daha süratli yapıyorum.Sonra vokal kanalı eklendikten sonra aynı şeyi 150 kere dinleyince insan kulak duya duya hata yapmaya başlıyor bu sefer...
Denemeye devam, işimiz ne?:)

Ch.

günceldir...

Merhaba...

Bu zor şarkıyı gayet güzel yorumlamış ve çalmışsınız ; tebrik ederim...

Bu kaliteli paylaşım için teşekkürler...

Oldukça üretken görüyorum sizi :)

Selâmlar...

Harikulade diyorum. Altyapı olağanüstü ve çok büyülendim. Gerçi tüm çalışmaların çok başarılı abi ama bu çok farklı bir çalışma olmuş. Bugüne kadar dinlediğim en iyi aranjen ve vokalin diyebilirim. Top 10 da 1 numaram. S900 ün gitar, flüt, trompet kombinasyonu da bu şarkıya çok güzel uyum sağlamış. Emeklerine, sesine sağlık abi. Bu arada mecburi hizmet yılı 10 a düşüyormuş. :) Teşekkürler bu güzel müzik ziyafeti için.

Harikulade diyorum. Altyapı olağanüstü ve çok büyülendim. Gerçi tüm çalışmaların çok başarılı abi ama bu çok farklı bir çalışma olmuş. Bugüne kadar dinlediğim en iyi aranjen ve vokalin diyebilirim. Top 10 da 1 numaram. S900 ün gitar, flüt, trompet kombinasyonu da bu şarkıya çok güzel uyum sağlamış. Emeklerine, sesine sağlık abi. Bu arada mecburi hizmet yılı 10 a düşüyormuş. :) Teşekkürler bu güzel müzik ziyafeti için.

Evet biliyorum Ali, tüm planlarım değişti...
Bakalım gelecek ne getirecek bize, hele şurdan bir dönelim de...:)

Ch.

Hayırlısı olsun abi. Bunca senedir verdiğimiz emekten sonra yine de iyi düşünüp sağlıklı karar vermek lazım. Hani bende bırakmayı düşünmüyorum değilim.

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri