- Web sitesi
- chordsolo.wixsite.com
- Enst.
- Yamaha PSR670&750
Cevap: Ben Gene Sana Vurgunum by_ChordSolo
Melankoli listemde en başlarda duruyor zaten Abi...
Aklımda bir çalışma var, müteakiben el altacağım ilk fırsatta...
Bu arada şanı çıkardığımızda geriye kalanların miksde yerleşimi yada efektlendirmeleri konusunda "mutlak bir doğru" maalesef yok.Bu biraz da parçanın karekteri ile ilgili...
Ses frekans tablolarında enstrumanların miksdeki yerleşimlerinde belirli kriterler var ama gerisi biraz da bana bağlı.
Genelde parçaları dinleyicinin kulağından dinlemeye çalışıyorum.Genelde şan yada vokal kanalı olmadan yavaş yavaş kendi yaptığım miksleri beğenmeye başladım nihayet...
Fakat vokal kanalı hakikaten tam bir muamma, miksi kadar kaydı da bir o kadar zor...
Ama en büyük tehdit genelde enstruman miksini artık neyi nereye koyacağımı bildiğim için daha süratli yapıyorum.Sonra vokal kanalı eklendikten sonra aynı şeyi 150 kere dinleyince insan kulak duya duya hata yapmaya başlıyor bu sefer...
Denemeye devam, işimiz ne?
Ch.
Akustik gitar demoya ağırlığını koymuş. Stereo panlamadan da vazgeçmişsiniz..İyi olmuş...Bu ayarları bir yere kaydedin.. İlhanın dediği gibi şan daha iyi ama biraz daha ayar kaldırır... Nylon gitarın solosunu s900 mu yapıyor yoksa senmi....
Nükhet Durunun en iyi şarkıları Gerisi Vız Gelir ,Destina , Beni benimle bırak istersen, Melankoli ve Ben sana vurgunum . Aranje dört dörtlük.....
Melankoli listemde en başlarda duruyor zaten Abi...
Aklımda bir çalışma var, müteakiben el altacağım ilk fırsatta...
Bu arada şanı çıkardığımızda geriye kalanların miksde yerleşimi yada efektlendirmeleri konusunda "mutlak bir doğru" maalesef yok.Bu biraz da parçanın karekteri ile ilgili...
Ses frekans tablolarında enstrumanların miksdeki yerleşimlerinde belirli kriterler var ama gerisi biraz da bana bağlı.
Genelde parçaları dinleyicinin kulağından dinlemeye çalışıyorum.Genelde şan yada vokal kanalı olmadan yavaş yavaş kendi yaptığım miksleri beğenmeye başladım nihayet...
Fakat vokal kanalı hakikaten tam bir muamma, miksi kadar kaydı da bir o kadar zor...
Ama en büyük tehdit genelde enstruman miksini artık neyi nereye koyacağımı bildiğim için daha süratli yapıyorum.Sonra vokal kanalı eklendikten sonra aynı şeyi 150 kere dinleyince insan kulak duya duya hata yapmaya başlıyor bu sefer...
Denemeye devam, işimiz ne?
Ch.