• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

bende yamahacı oldum

Cevap: bende yamahacı oldum

Yasca benden buyuksunuz ama uzulerek okudum bu yaziyi Takindiginiz bu tavir cok yanlis...
Fransada Yuttur millete cok talihsiz bi aciklama olmus ...
Turkiyede asil Yutturan cok ,benden cok cok iyi bilirsiniz ancak bu herkesi ayni kefeye koymak hakki tanimaz kimseye...
Laptopudur Md sidir herturlu piyasanin anasini aglatmis millet...
Cihaz alirken dikkat edilmezse malesef sonradan bu tur sorunlar yasaniyor ama dusunmek lazim burdaki asil kabahatli kim?
Ornegin senin 2500 luk cihazini ben senden 3500 e alsam burdaki suclu kimdir?

ilker hocam hani bir söz var atar atar yar başında tutarım diye şimdi ben böyleyim söylerim ama yamahanın hakkınınveririm ben burhanın söylediğine çok üzüldüm polimik yarattı ben yamaha 700v2 oprgumu kendime göre çok güzel ses ve ritimlerimi yaptım yamaha iyi bir cihaz kullanışlı ve her seye cevap veriyor ben bilincindeyim burhanın tek kelimesi cenımı sıktı memnun değilseniz değiştirin demesi ya kardeşim akşamdan sabaha siteden çıkmaz ritim ses reg midi aklına ne gelirse toplarr kendiside memnn değil de polimik olsun diye yazdımbende dedim amaaaa ALLAH İÇİN YAMAHA ne kadar kötü olsa kendi parkurunda güzel sizede tşk saygıile cevabınız için ben kırıcınoldumsa kusura bakmayın özür olsun yamahayıda sizleride şiddetle seviyorum ))))

Cevap: bende yamahacı oldum

Sagduyulu olgunca yanitiniz icin Tesekkurler Son gunlerde oyle konular yazilar dolaniyorki sitede hepimiz doluyuz Burhan abininkide aslinda sizden ote genel bi patlama gibi bisey oldu :)
indirim olayi vesair hepimizi uzdu zarar eden arkadaslarimiz Adina ama ne yapalim elden gelen bir sey yok ....
Basta dusunulecek seyleri gozonunde tutmadan hareket ediyoruz ne yazikki kimi arkadasimizin Tarzina uymuyor Yamaha kimi arkadasimiz ikinci elde ettigi zarardan dolayi uzgun ...
simdi ingilterede Tyros 4 3500pound dukkanda Ebayde Az kullanilmis cihaz 2500ben sifir aldigim anda dakka 1 gol 1 1000 pound zarardayim (3000TL)
Kimi insan icin sorun degil ama benim hesabima uymaz 2500 e alirim 3 gun sonra satayim desem 50-100 pound zararim olur... Hatta oda benim hesabima gelmiyo inanin gittim Tyros3 aldim 1500 pound :) ayni ses islemcisi ayni 1gb ram 6 dakkada aciliyor acilsin sorun degil minor farklar icin ekstra 1000 de vermedim 1 sene sonra satiliga koydum 50 pound fazlasina 1500 veriyosan alayim dedi biri vermedim :D
Neyse Cok uzattim internet ortaminda amiyane tabirle her kafadan bir ses cikiyor onun icin sizing ekonomik durumunuzu Cihazdan beklentinizi sizden iyi kimse bilemez ona gore karar verin arkadaslar...
Elinizde Her ne marka model Cihaz olursa olsun ilk olarak ben bu cihazin hakkini verebiliyormuyum onuda dusunun ;)
Saglicakla kalin ....

ilker hocam hani bir söz var atar atar yar başında tutarım diye şimdi ben böyleyim söylerim ama yamahanın hakkınınveririm ben burhanın söylediğine çok üzüldüm polimik yarattı ben yamaha 700v2 oprgumu kendime göre çok güzel ses ve ritimlerimi yaptım yamaha iyi bir cihaz kullanışlı ve her seye cevap veriyor ben bilincindeyim burhanın tek kelimesi cenımı sıktı memnun değilseniz değiştirin demesi ya kardeşim akşamdan sabaha siteden çıkmaz ritim ses reg midi aklına ne gelirse toplarr kendiside memnn değil de polimik olsun diye yazdımbende dedim amaaaa ALLAH İÇİN YAMAHA ne kadar kötü olsa kendi parkurunda güzel sizede tşk saygıile cevabınız için ben kırıcınoldumsa kusura bakmayın özür olsun yamahayıda sizleride şiddetle seviyorum ))))