• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Bigalı hako v3

Cevap: Bigalı hako v3

hocam ben (lüleburgazliyim)ama almanyadayim bizim trakya dügünlerinde böyle ciftetelli lazim hayirlisinla seti yaparsan trakyalilari costururuz sabirsizlikla seti bekliyoruz selamlar.

piyanist 17 vatandaşla kafamı yapıyon bayram hediyesi diye hani setin nerde

arkadaş gelecek kurban bayramını kastetmiş herhalde..

arkdaşlar kaza geçirdim k.bakmayın o neden lede seti atamdım pazar günü atmış olurum akşam size sitede paylaşılmış olarak göre bilirsiniz

hocam gecmis olsun insallah birseyin yoktur.

geçmiş olsun kardeş.seti pazar akşamı mı yayınlıyacaksın

ben size dedim set falan gelmez die yine haklı cıktım :) ben bu ritimleri cok oldu dineleyeli yapanda bu değil baska bi arkdastı bomba yapıyo diğer paylastıgı setinde yuzde 90 lık kısmını ben yaptım duzenledim tek tek ayarladım bu gelmiş iki tane ritim koymus setin ismini değştrip tekrar koyus buraya bosuna beklemeyin :D suan zaten bu calan ritmi yapan o elamanda pa 80 var gecen gun gordum dugunde :)

pa80 değil 800 bu evet tati yaptı bunu yani reşat bigalı

bak kardeşim bigalı olabilir yada hemşerim bunu bigalıreşat yani bn çalıyorum ve ayrıca bu sett 80 ve bu seti şimdi 800 x2 x3 ve 900ze tasarladım setin ismi reha takip için reşat ükün facebook girin saygılsr bigalı reşat