bir demo daha

Cevap: bir demo daha

ellerine sağlık güzel olmuş,bir soru.bende plus3 yaptırdım ama böyle güzel yaylı sesler yok,ayrıca bazı elektro seslerde la notası sol notası vsol diyezlerde basınca ses çok zayıf çıkıyor bunu neden yapıyor özellikmi yoksa bir problemmi var anlayamadım çünkü daha önce plus3 kullanmadım.

bendede tam tersi! ben re üzeri çalıyorum...ve la diyeze basınca ses bir anda patlıyor..bu sorun bendede bu şekilde..çözemedim henüz:( birde paylaşılan setler hangi ses üzerinden yapılmış bunu nasıl anlarız mesela re mi ,,mi mi,gibi mesela ben re üzeri çalarken tranzpoze eksi 7 olunca sesler tamamen batıyor.yani çok pes oluyor böyle olmaması için ne yapmalıyız?

bendede tam tersi! ben re üzeri çalıyorum...ve la diyeze basınca ses bir anda patlıyor..bu sorun bendede bu şekilde..çözemedim henüz:( birde paylaşılan setler hangi ses üzerinden yapılmış bunu nasıl anlarız mesela re mi ,,mi mi,gibi mesela ben re üzeri çalarken tranzpoze eksi 7 olunca sesler tamamen batıyor.yani çok pes oluyor böyle olmaması için ne yapmalıyız?

usta bende re çalıyorum ve transpoze ile + - oynayınca seslerin patladığı notaların ve diyezlerin yerleri değişiyor,o yüzden sordum bu elektrolara has bir özellikmi diye

seti bi deneyin patlama olmaması lazım

usta bende re çalıyorum ve transpoze ile + - oynayınca seslerin patladığı notaların ve diyezlerin yerleri değişiyor,o yüzden sordum bu elektrolara has bir özellikmi diye

valla bende yeniyim ketronda bilemiycem ama ustalar yardımcı olacaklardır diye umud ediyorum.

sonucu bana bildirirseniz sevinirim

sonucu bana bildirirseniz sevinirim

valla demoların on numara setinde öyledir herhalde usta:Dzaten piyanist şantörle siz ketroncuların son umudu kaldınız bu sitede:)aslında sizi camekende yaşatmamız lazım ketroncular olarak:DSAYGILARIMLA