Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Transpoze olayı ekran üzerindenmi yapılıyor yoksa hiçmi yok ?
transpose yapmak çok basit ve kolay key swich ine basıp -+ istediğimiz oranda transpose yapabiliriz
Bir haftadır BK-5 aldım ve kullanıyorum.Kullanışsız demeyelim bence çünki ben alıştım ve gayet rahat kullanıyorum . Sahnede kaç ritim değiştirirsiniz ki zaten ritim değiştirmek okadar zor değil. Ses değiştirmekte çok basit kendi performans listemi oluşturdum ve tek tuşa basınca tümü karşımda istediğimi bir enter tuşuyla kolayca seçiyorum. İnsanlar biraz kendileri birşeylar yapmaya çalışsa bence daha kolay olduğunu görecekler,alışmış herkezhazırı kullanmaya ondadndır bu negatiflik. Benim bu fiyata tek eksik gördüğüm tarafı herkezin beyendiği hoparlörleri ben beyenmiyorum kulaklıkla çalıyorum o kadar.
Arkadaslar bl5 or hakkinda yazilan butun yorumlarinizi okudum. arti eksi yonlerinden bahsediyorsunuz bemde daha 2 hafta oldu bk5 i alali. hala oktav olayini cozmus degilim. Allah askina su orgta oktav varidi bu rgta yogudu yorulari yapiliyor bilen bir arkadas ciksinda oltav nasil verilir bir aciklasin yaa