barisbaris1
Özel Üye
- Enst.
- A2000+Emo
Cevap: Bk5 Çalışıyor ama Ses Çıkmıyor (Videolu)
Teşekkürler hocam bayramdan sonra servise vereceğim buradan bilgilendiririm ilgilenen herkesi, ancak soğukta kaldıktan sonra ben nerdeyse 1 ay sonra falan çalıştırdım cihazı, neyse servis ne diyecek bakalım.
sogukta kalması elbette zararlıdır neden ????? soguk ortamdan normal ortama aldıgında cıhazın içerısınde nem olusur ve sen bu sekılde cıhazı enerjılendırıncede elbette zararı olacaktır .. soguk ortamda kaldıgında ben cıhazımı açmadan once birıkı saat normal ısı olan bı ortamda bekletmeden açmıyorum .. tek sorunun ısı degısımınden dolayı cııhazın içerısındekı buhar nem vesaire her neyse bu sırada cıhazı açman ve elektronık aksamın herhangı bır yerınde olusan zarar ..bence fazla kurcalamadan servıse ver cıhazın katlarından bırı yanık buyuk ıhtımal ekranın acınca gelmesı bu yanıgın ekran katında degılde başka bır yerde oldugunu gosterır kardeşim ..durum pek hafıfe alınacak cınsten degıl dırek servıse ver bence
gecmıs olsun
Teşekkürler hocam bayramdan sonra servise vereceğim buradan bilgilendiririm ilgilenen herkesi, ancak soğukta kaldıktan sonra ben nerdeyse 1 ay sonra falan çalıştırdım cihazı, neyse servis ne diyecek bakalım.
Moderatör tarafında düzenlendi: