• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Bu ritim plus kaçta

Cevap: Bu ritim plus kaçta

1.klavyedeki gösterge intro yazıooo....yani ritim deil zaten .,soru yalnışş...
2..böyle introlar dinlemiştim ama saz sesi kesinlikle ketrona ait deil...

evet ya dikkatlice bakınca anladım.intro 2ye basıyor başka çalıyor sonra intro3e geçiyor tekrar intro2ye geçtiği halde daha önceki intro2deki müzik çalmıyor.orda galiba bi ayak çekmiş yurtseven kardeşlerin makaram sarı bağlar parçası ya evet doğru.

aynen öyle kardes,arkadas saka yapmistir:)

:Dilk baktığımda anlamıştım ama ketron kullanmadığım için bir yorum yapamadım videodaki arkdaş aklı sıra sesi açıp kapıyorki hani orgdan çıktığını kanıtlıyor ama bi mic girişinden olay halledilebiliyor zaten ya kendi çok saf yada bizleri izleyenleri çok saf sanıyor:D

helal olsun bu kadar yorumu bize yaptırdıya ...:D 2 yıldır kullanıyorum ritimlerin hepsine baktım bakmadığım kalmamıştır böyle ritim yok kendiniz yazın arkadaşlar hem yörenize göre yazarsınız hemde rahat edersiniz kimi bateri tonu sever kimi davul kimi darbuka yazın kafanıza göre ritimler ketron güzel cihaz bakmayın bizim bu korg merakımıza tesisatta mükemmel saunda verir üsütünde başka tesisatta başka vermez seslerini piçbend sorunu olmaz korg gibi olmazda olmaz işte silin silin yazın vallahi disket sürücümü buluyum yollayacağım siteye kendi yazmış olduğum bikaç ritimi vs ama dedim ya her yörenin bırakın yöreyi her ilçe farklı seviyor

valla ya korgu normalde dinliyorum çok tatlı on numara ritimleri var ama gel görki tesisata bağlayınca hiç alakası olmuyor.ketronu tesisata bağlayınca ritimleri daha tatlı ne var neyok hangi ton varsa hepsi duyuluyor .altyapısı güçlü.ah be şu plus4ü serbest bıraksalarda daha güzel olurdu.