• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Bu YAYLI KEMAN kimde var? vallahi asik oldum yaaa

• Konbuyu başlatan ilkay1
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 14
  • Görülen : 4K
Cevap: Bu YAYLI KEMAN kimde var? vallahi asik oldum yaaa

mükemmel.. bende bu yaylıya hayranım pa80de bu yaylı olsa uzun müddet değiştirmeyi aklıma bile getirmem :)

Mesut hocam etme eyleme gözünü seveyim eyer buna yakin bir calisma yapabiliyorsan yada yaptiysan bir demomu gönderiyon bi sesmi yoksa setmi neyollarsan yolla yeterki tam olmasada buna yakin bir calisma olsun gözün yagini yiyem ustam:eek:

Valla çok benzemesede biraz oldu gibi yada bana öyle geliyor ama bu sesdeki olay en çok pitcbender kullanımından kaynaklı bir durum söz konusu..Yani bu şekilde bend yapamadığım için aynı gibi olmuyor sanki.. Ama tonaj benzedi biraz..PA900 ün sound editör kısmına biraz fazla detay koysalarmış iyi olurmuş :)

Zaten ce set içinde buna benzer bir yaylı vardı yani perdesiz kaydırmalar benziyor ama tonajıda biraz ben benzetmeye çalıştım..Şimdi cihazı kapattım bir ara yüklerim bakarsınız..

Valla çok benzemesede biraz oldu gibi yada bana öyle geliyor ama bu sesdeki olay en çok pitcbender kullanımından kaynaklı bir durum söz konusu..Yani bu şekilde bend yapamadığım için aynı gibi olmuyor sanki.. Ama tonaj benzedi biraz..PA900 ün sound editör kısmına biraz fazla detay koysalarmış iyi olurmuş :)

Zaten ce set içinde buna benzer bir yaylı vardı yani perdesiz kaydırmalar benziyor ama tonajıda biraz ben benzetmeye çalıştım..Şimdi cihazı kapattım bir ara yüklerim bakarsınız..

Ha hocam benzesin benzemesin sen bi koy bakalim burayada.. hatta seti komle yüklede belki setiyle beraber yükleriz.
Simdidenellerin dert görmesin hocam

SAGILAR

bu tamamen LA Scoring Strings Library VSt pitcben,hic kullanmadan,da tüm kaydirmalari kendi ayarlidir....yani legato-portamento korglarda bu tarz anca 10 sene sonra olur simdilik simdiye kadar yok pax1 - pax2- pax3
pax10 oldumu ozam anca:):):)

bu tamamen LA Scoring Strings Library VSt pitcben,hic kullanmadan,da tüm kaydirmalari kendi ayarlidir....yani legato-portamento korglarda bu tarz anca 10 sene sonra olur simdilik simdiye kadar yok pax1 - pax2- pax3
pax10 oldumu ozam anca:):):)

Zaten bende antreman olsun diye uğraşmıştım.. :) Şu sound editör olayını biraz karıştırayım dedim PA900 ün ama efekt verme ve bir kaç ayardan başka bir özelliği yok..

Aslında tonaj olarak biraz benzettim ama tüm hikaye kaydırmalarda..Bu arada bu tip ses incelemelerinde Adobe Audition çok kullanışlı bir program..Ben direkt video yu mp3 olarak indirip bu programla yaylının sabit geçen kısmını loop layarak inceledim..

Biraz emek verilse oldukça güzel yaylılar elde edilebilir ki gerçekten vakit istiyor..Birazda sound editör kısmının daha detaylı olması gerekli..G600 müydü tam hatırlamıyorum ama sıfırdan tonlar düzenlenebiliyordu..

Neyse bu kadar bend beni zaten bayıyor çünkü fazla arabesk..

Moderatör tarafında düzenlendi: