- Enst.
- korg pa900,bağlama
Cevap: buyrun pa600 setim
madem paylaşacak birşeyin yok o zaman şöyle yapalım: Burası bir paylaşım sitesi herkes karınca kadarınca birşeyler yaparak burda paylaşıyor,herkesin müziğe bakışı zevki farklı olduğu için de isteyen istediği paylaşımdan yararlanıyor veya bir kuru teşekür ederek iyi niyeti onurlandırmış oluyor.Bundan sonra birisi birşeyler paylaşmışsa onu eleştirebilmen için en az onun kadar rüştünü ispatlamanı veya böyle saçma sapan eleştirilerle seni ciddiye alabilecek insanları kırmamanı tavsiye ediyorum.konu benim için kapanmıştırBen set paylascam die kimseye söz vermedim. Ki seti paylasayim dayı ...ben senin emeyinle yada ugrasmanla alakalı bir şey demiyorum ve bende iyi bilirim ki set editlemek düzenlemek ordan burdan bişey almak zor... Ama madem bir paylaşım yapılıyorsa neden hep aynı set ler dönüyor orta onu anlamış değilim.. olay bu .... Ya tamam aynı set olur ama bu kadar uğrasa göre ya hiç olmazsa 3 4 tane farklı ritim koyun ki adam yapmış deyisik ritim koymuş densin... Burda o farkı bir tek kişi yaptı oda (YAsin) die biri adam harbi farklılık iyiye iyi kötüye kotu hesabı neyse usta herkesin zevki tarzı farklıdır.. indiren arkadaşlar güle güle kullansin... Yakın deyiliz sanırım afyonda olsan da seti dinlesen ... Anlarsın farkı... Her yoreye olayını...