• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

buyrun pa600 setim

Cevap: buyrun pa600 setim

Ben set paylascam die kimseye söz vermedim. Ki seti paylasayim dayı ...ben senin emeyinle yada ugrasmanla alakalı bir şey demiyorum ve bende iyi bilirim ki set editlemek düzenlemek ordan burdan bişey almak zor... Ama madem bir paylaşım yapılıyorsa neden hep aynı set ler dönüyor orta onu anlamış değilim.. olay bu .... Ya tamam aynı set olur ama bu kadar uğrasa göre ya hiç olmazsa 3 4 tane farklı ritim koyun ki adam yapmış deyisik ritim koymuş densin... Burda o farkı bir tek kişi yaptı oda (YAsin) die biri adam harbi farklılık iyiye iyi kötüye kotu hesabı neyse usta herkesin zevki tarzı farklıdır.. indiren arkadaşlar güle güle kullansin... Yakın deyiliz sanırım afyonda olsan da seti dinlesen ... Anlarsın farkı... Her yoreye olayını...
madem paylaşacak birşeyin yok o zaman şöyle yapalım: Burası bir paylaşım sitesi herkes karınca kadarınca birşeyler yaparak burda paylaşıyor,herkesin müziğe bakışı zevki farklı olduğu için de isteyen istediği paylaşımdan yararlanıyor veya bir kuru teşekür ederek iyi niyeti onurlandırmış oluyor.Bundan sonra birisi birşeyler paylaşmışsa onu eleştirebilmen için en az onun kadar rüştünü ispatlamanı veya böyle saçma sapan eleştirilerle seni ciddiye alabilecek insanları kırmamanı tavsiye ediyorum.konu benim için kapanmıştır

Ben sizin kadar set yapmayla uğrasacam ve paylaşım yapacam kimseye aynı seti alip isim değiştirip millete sunmam hocam .. anladiniz demek istediyimi... Neyse güle güle kullansınlar millet...

Ben sizin kadar set yapmayla uğrasacam ve paylaşım yapacam kimseye aynı seti alip isim değiştirip millete sunmam hocam .. anladiniz demek istediyimi... Neyse güle güle kullansınlar millet...

Kardesim sen ne bicim insansin ya,begenmediysen bu kadar karalama hakkina sahip degilsin,yok isim degistirmisde soylede yok boylede,birseyler yapip paylasmiyorsan paylasana konusma hakkin yok,elestirebilirsin ama bu kadar degil,sende paylas bakalim kulladigin setide gorelim bakalim seni elestirmelerine ne kadar dayanacaksin.

Ne diyon sen sana ne oldu .. yalanmi piyasadaki bilindik ustaların setini alip millete sunuluyor .. madem ugrasiyon bu kadar zaman düzgün farklı set paylasilsin milleti enayi yerine koyar gibi .. goktug seti alip ali Mehmet diye kendi ismini yazıp set yaptım sukadar uğraştım ses ekledim falan ettim die millete kaktiriyorlar... Ne kadar sete baktiysam her yerde aynı set sadece isim deyisik içerik aynı... Yapiyosan bişey adam akıllı set yapıp millete suncan onun bunun stiyle değil... Bu sözüm genel dır .... Ve burda telli saz ustanın paylaşımına konusmadim tek genel olarak .. ... Benden yaşça çok büyük saygım var ama yapılan işe konuştum...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ne diyon sen sana ne oldu .. yalanmi piyasadaki bilindik ustaların setini alip millete sunuluyor .. madem ugrasiyon bu kadar zaman düzgün farklı set paylasilsin milleti enayi yerine koyar gibi .. goktug seti alip ali Mehmet diye kendi ismini yazıp set yaptım sukadar uğraştım ses ekledim falan ettim die millete kaktiriyorlar... Ne kadar sete baktiysam her yerde aynı set sadece isim deyisik içerik aynı... Yapiyosan bişey adam akıllı set yapıp millete suncan onun bunun stiyle değil... Bu sözüm genel dır..

Bana hitap tarzina dikkat et,madem hepsi boyleyse indirip yuklemiyecen,yuklediysende silip gececeksin,bir kuru tesekkur edersin veya etmessi,bu kadar atip tutmana gerek yok,kimsenin millete bir sey kaktirdigi birsey yok,sanki indir diye kafana silahmi dayadilar...

Ne diyon sen sana ne oldu .. yalanmi piyasadaki bilindik ustaların setini alip millete sunuluyor .. madem ugrasiyon bu kadar zaman düzgün farklı set paylasilsin milleti enayi yerine koyar gibi .. goktug seti alip ali Mehmet diye kendi ismini yazıp set yaptım sukadar uğraştım ses ekledim falan ettim die millete kaktiriyorlar... Ne kadar sete baktiysam her yerde aynı set sadece isim deyisik içerik aynı... Yapiyosan bişey adam akıllı set yapıp millete suncan onun bunun stiyle değil... Bu sözüm genel dır..

Bana hitap tarzina dikkat et,madem hepsi boyleyse indirip yuklemiyecen,yuklediysende silip gececeksin,bir kuru tesekkur edersin veya etmessi,bu kadar atip tutmana gerek yok,kimsenin millete bir sey kaktirdigi yok,sanki indir diye kafana silahmi dayadilar...

Kardeş sen sacmaliyon işine bak senin le alaka bir durum yok... Bosunada sayfayı konuşmayla kaplama

Ya hadi git işine başkasıyla uğraş işine bak barış aksut . Kardeş seni alakadar etmeyen duruma mudahele etme... Sende benle düzgün konuş ... Ok

Moderatör tarafında düzenlendi:

teşekür ustam