• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

çok acil yardım korg pa55tr

jembeycem

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha a2000 v2 plus-korg 3x pro
Çok acil bir sorum olucam pa 55tr içinde yüklü olan seti uzerlerdeki ritimlerin yerini değiştirme imkanımız varmı varsa nasıl yani amacım vahdeleri bi yere halayları bi yere toplayabilirmiyim?

Cevap: çok acil yardım korg pa55tr

disk menü sayfa 9 factor style on yanı off olarak değiştir ve ister diğer banklara ritim yukle istersen ritim al istersen düzenle..

çok teşekkür ederim hemen bakıcam takıldığımda tekrar dönerim size.

baktımda disk + menü dedim önüme
loda
save
copy
erase
format
new dir
rename
utilities
BUNLAR ÇIKTI HANGİSİ

utilities olacak sanırım

disk menü deyip page den ilerlet 9 sayfaya gel sayfa no ları yazıyo alette.

senin istediğin işi program ile yapabilirsin ritimlerin yerini değiştire biliyorsun.ama programın ismini unuttum :)

öncelikle çok teşekkür ederim ama yanlış anlaşıldım snırım set düzenlemeyi biliyorum benim istediğim userlerdeki ritmlern yern değşitirmek yni vahdeleri bir yerde halaylar bir yerde?

öncelikle çok teşekkür ederim ama yanlış anlaşıldım snırım set düzenlemeyi biliyorum benim istediğim userlerdeki ritmlern yern değşitirmek yni vahdeleri bir yerde halaylar bir yerde?

hocam sizin yapmanız gerekenler ritimleri tek tek yüklemeniz,proğram var aslında ama pek işe yaramıyo,55 tr kullanırken proğram kullanmıştım dizmek için ama orga yükleyince bozuluyo eski haline geri dönüyo,

sizin tek çareniz ritimleri tek tek yüklemek,

yapmanız gerekenler

seti yüklerken style yi yüklemeyin

diğer tüm dosyaları yükleyin, örnek proğ-perfor,v.s

sonrasında style dosyasını ayrı bir diske atıp style dosyasını orgun üzerinden açıp ritimleri tek tek istediğiniz banklara atın ve sıralayın,(başka kolay yolu varsa yazsın arkadaşlar ben böyle biliyorum,bende öğrenmiş olurum :))

bunu yapmak için pa 55 tr set ritimleri değiştirme konusu var orada açıklamalı yazıyo,biliyorsanız sorun yok,kolay gelsin