• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

çok acil yardım korg pa55tr

Cevap: çok acil yardım korg pa55tr

hocam sizin yapmanız gerekenler ritimleri tek tek yüklemeniz,proğram var aslında ama pek işe yaramıyo,55 tr kullanırken proğram kullanmıştım dizmek için ama orga yükleyince bozuluyo eski haline geri dönüyo,

sizin tek çareniz ritimleri tek tek yüklemek,

yapmanız gerekenler

seti yüklerken style yi yüklemeyin

diğer tüm dosyaları yükleyin, örnek proğ-perfor,v.s

sonrasında style dosyasını ayrı bir diske atıp style dosyasını orgun üzerinden açıp ritimleri tek tek istediğiniz banklara atın ve sıralayın,(başka kolay yolu varsa yazsın arkadaşlar ben böyle biliyorum,bende öğrenmiş olurum :))

bunu yapmak için pa 55 tr set ritimleri değiştirme konusu var orada açıklamalı yazıyo,biliyorsanız sorun yok,kolay gelsin

aynen öyle zafer.... style open deyip aç user1 user2 user3 çıkar rtimin hangisindeyse open aç ve hangi rtimi yuklemek istiyorsan üzerine gel sawe deyip yuklemek istediğin yeri seç yukle.

peki çok saolun sizin msn adresniz varmı?

merhabalar arkadasım.ekranın sol üst köşesindeki menü tuşuna bas vey page tuşlarıyla 9.cu sayfaya gel factor style on konumundadır bunu of konumuna getir istediğin bankın içine yükleyebilirsin saygılar..