• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Çok çok acil yardım Korg Pa600qt

Cevap: Çok çok acil yardım Korg Pa600qt

a2000 kullanmadım yorum yapamıcam bende pa 600 var gayet memnunum her kafadan bi ses çıkıyo bu orga karşı alakasız yorumlar ben hiçbirine aldırış etmedim ve aldım 2 ay falan oldu sanırım gayet memnunum pratik cihaz düğüncüysen korg alacan neyse hayırlı olsun alacağın orgun.

pa 600qt den sasma butun orglari denedim,saygilar

a2000 ve pa600 ikiside cok güzel alet. yamaha kullanımı bıraz daha zor set seceneği yok malesef ama saund olarak cok tatlı. pa600de 96 mbgyt kadar olan butun korg setlerını yukleyip kullanma şansin var buna 3x de dahil renklı dokunmatık ekran mp3 calar var kesinlikleboyundan buyuk işler başaran bi makıne ben olsam pa600 alırdım duğun saunduna daha yatkın daha canlı gumbur gumbur az biraz tenekelikvar ama aletin ozunde :)... bide her daim nakite cevirceğin bi makine ...

Teşekkürler Arkadaşlar yorumlarınız için, o zaman ben pa600qt alayım

Aldım arkadaşlar bugün aleti. Teşekkür ederim çok memnumum. tek keklimeyle harika tam istediğim gibi bir alet bu

hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan. Çok iyi bir seçim yapmışsın alet gerçekten parasını son kuruşuna kadar hakediyor.

ritimler cok zayif cikiyor ama yinede kullaniyoruz ne yapalim Yamaha bu iste daha ilerde ama bende korg kullaniyorum tyros 2 ye kadar bir kac modelle calismistim korgla arasinda ucurum var... ee biraz set farkida var tabi ama bizim muzigimize en uygun giden herkezsinde bildigi gibi korg.. butcene göre istedigin cihazlari yeni alamayacagini dusunuyorum... ama arkadaslarin tavsiyesi guzel Pa600 isini görür..

Teşekkürler arkadaşlar yalniz buna 2/4 luk ritimler yüklemek lazim bol bol biraz inceleyelim forumu

600 al kurtul pratik kullanımı kolay sonuçta korg

bende almayı düşünüyorum pa600 ikinci el bakıyorum temiz ikinci el piyasası nedir bilginiz varmı teşekkürler