• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Çok Yakında... BK-5 OR Versiyon 1.04

Cevap: Çok Yakında... BK-5 OR Versiyon 1.04

Herşey için çok teşekkürler.Bu destek ve çalışmalar çok güzel ve çok iyi.Emeklerinize sağlık.

türkçe menü alet hiç kullanmamaıştım roland ın sayesinde buda oluçak hep merak ederdim tr versiyon klavye üretiliyor fakat ingilizce menü büyüksün roland canım roland ım

İşte Rekabet böyle yapılır, kullanıcının ihtiyacının farkına varıp bunu yerine getiren her zaman kazanır, tebrik ederim...

do-re de şaşi bakar artık...

Roland Türkiye'ye katkılarından dolayı teşekkür ederim. Hobi amaçlı olarak eve aldığım klavyemin bana sunduklarının/sunacaklarının her geçen gün artması beni hem sevindiriyor, hem de heyecanlandırıyor.

Ben hala bu ipad uygulamasini calistirabilmis degilim kablo ile olmadi coremidi kablom da var onunla denedim oda olmuyor problem benim ipad demi orgtami kabladoami cozemedim bi turlu

Ben hala bu ipad uygulamasini calistirabilmis degilim kablo ile olmadi coremidi kablom da var onunla denedim oda olmuyor problem benim ipad demi orgtami kabladoami cozemedim bi turlu

Tam bilgim yok hatırlatmak mahiyetinde söylüyorum, yazılım kaynaklı olabilir. Belki yeni yazılımı yüklemek gerekiyordur belki de yüklediniz bilemiyorum.

Ayrıca bugün bende BK-5 or aldım ve o kervana katıldım. :)

Bence bu sefer oldu. Roland oyuna dahil oldu. Piyasa iyice kızışıyor. Şubat 15 te pa 600 çıkıyor, martta bk5 e yeni versiyon, Yamaha s650 ye set geliyor. Valla herkez yaşadı.

1000 euro bk 5 bı dunya parada ipad teknolojık olarak ıyıde nerdeyse ıkıncı el pa 800 un parasını gecıyor okadar para verdıkten sonra pa 600 ıle bk kullanırım daha ıyı yada pa 600 ıle a 2000 kullanırım zaten herkesın laptopu var sahnede kullanıyor sarkı sozlşerını ordan okuyorruz ipad yenı sampler atamıyorruz onlar ne verırse o ne anladım bu ısten

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri