• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Çok Yakında... BK-5 OR Versiyon 1.04

Cevap: Çok Yakında... BK-5 OR Versiyon 1.04

Değerli BK-5 OR Kullanıcıları,
İpad ile birlikte BK Partner / Lyrics Viewer ve User Scale gibi uygulamaları kullanmak istiyorsanız, ülkemizdeki kullanım şekli açısından Apple Kamera bağlantı aparatı (+ 1 Adet USB 2.0 Kablosu) ile bağlantı yapmanızı tavsiye ediyoruz.Bunun için İpad e bağlantı aparatı ve USB kablosunu bağladıktan sonra BK-5 OR nin arka tarafında bulunan USB girişinden bağlantı yapmalısınız. Bununla ilgili çok kısa süre içerisinde tanıtım videolarımız çıkacaktır.
Bilgilerinize...
Roland Türkiye

Değerli BK-5 OR Kullanıcıları,
İpad ile birlikte BK Partner / Lyrics Viewer ve User Scale gibi uygulamaları kullanmak istiyorsanız, ülkemizdeki kullanım şekli açısından Apple Kamera bağlantı aparatı (+ 1 Adet USB 2.0 Kablosu) ile bağlantı yapmanızı tavsiye ediyoruz.Bunun için İpad e bağlantı aparatı ve USB kablosunu bağladıktan sonra BK-5 OR nin arka tarafında bulunan USB girişinden bağlantı yapmalısınız. Bununla ilgili çok kısa süre içerisinde tanıtım videolarımız çıkacaktır.
Bilgilerinize...
Roland Türkiye

siz aparatları alet edevatı yollayın ben videolarını çekerim video çekmek benim işim yav :D

Sayın Roland Türkiye çalışmalarınızı taktirle izliyor ve destekliyorum gerçekten çok zor olan şeyleri başarıyorsunuz. Her ne kadar İpad ımız yoksada bu müthiş bir olay yalnız yine ben isteğimi yinelemek zorundayım ya arkadaşlar şu efekt seslerini performans anında kullanılabilir hale getirmenin bir yolu yokmu ben bu alette bunun olmasını istiyorum. Saygılar...

hocam efekt ses derken pad seslerden mi bahsediyorsunuz ha ha hey şeklinde filan olan. Evet bir kaç konuda da konuşulmuştu buysa bahsettiğiniz gerçekten buna bir yol bulunsa güzel olurdu bk5-or ile aynı kategoride değerlendirilecek klavyelere göre tek eksiği bu gibi şu an onu da çözerlerse süper olur :)

Aynen işte o sesleri anlatmaya çalışıyorum. Benmi anlatamıyorum yoksa arkadaşlarmı anlamıyor bilmiyorum defalarca özelden bu konuyu anlatmaya çalıştım ama anlaşılamadım nedense. Ya bu okadar zor bir meselemi bilmemki EXR-46 OR'de bu sesleri en sağdaki sekiz piyano tuşuna atayıp rahatça kullanabiliyorduk. Asıl BK-5 OR'de kullanılması gerekir ama yok kimsede bunu dillendirmiyor bir türlü. Bu sesleri kullanmak için ayrı cihaz eklemek zorunda kalıyorum.

evet hocam ben de aynı şeyi bir kaç mesajda dile getirdim ama cevap veren olmadı. Yani yok bu özellik bk5 de ama güncellemeyle yapılabilir mi nasıl olur bilmiyorum. halay ritimlerinin birinde sanırım major akor basılınca geliyor bu ses ama farklı sesler farklı tuşlara atanıp nasıl kullanılır yapılabilir mi? bunun cevabını Roland Türkiye verirse memnun oluruz...

bence roland şunu yapsın ıpad i orga montaj yapsın orgtaki ekranı atsın kimseyi uğraştırmasın fiatı aynı olsun çokmu şey istedim bilmiyorum

Aynen işte o sesleri anlatmaya çalışıyorum. Benmi anlatamıyorum yoksa arkadaşlarmı anlamıyor bilmiyorum defalarca özelden bu konuyu anlatmaya çalıştım ama anlaşılamadım nedense. Ya bu okadar zor bir meselemi bilmemki EXR-46 OR'de bu sesleri en sağdaki sekiz piyano tuşuna atayıp rahatça kullanabiliyorduk. Asıl BK-5 OR'de kullanılması gerekir ama yok kimsede bunu dillendirmiyor bir türlü. Bu sesleri kullanmak için ayrı cihaz eklemek zorunda kalıyorum.

Bu pad olayı sizin exr-46 daki gibi bir durumsa eğer bk-5 te de olabilir hocam.Konuyu şimdi görünce kafama dank etti.EXR-46 or da en sağdaki octav tuşları demişsiniz.Bk-5 te sanırım balans tuşlarınının 2 sine yaba fill-in ile bass invertion tuşuna aynı anda basılınca en sağdaki 8 tuş bir moda geçiyor ancak ne modu olduğunu pek anlamadım ve üstünede gitmedim.Ancak sizin yazıyı görünce pad olabilir düşüncesi geldi aklıma.Eve gidince ilk işim deneyip kurcalamak olucak şimdi.ok

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri