- Enst.
- MEDELİ DANTE TR J - YAMAHA A2000
Merhaba arkadaşlar, orgu salı günü almıştım ve cumartesi ilk düğün programına çıktım. ilk önce size salon calışanlarının verdiği tepkilerden bahsedeyim. Medeli yazısını gören garsonun dalga geçmelerini göğüsleyip programı bitirdim ama düğün sonunda garsonun suratındaki ifadeyi sizlere anlatamam. Ummadığın taş baş yarar sözü boşa söylenmemiş. Gelelim aletin sounduna, kendi hoparlöründe çok güzel çıkan sound, tesisatta nasıl çıkacak diye çok merak ediyordum. Tesisata bağladım orgun mastet EQ ayarlarına hiç dokunmadım o şelikde açtım tesisatı sound gerçekten çok temiz ve tane tane hiçbir boğukluk yada ses yutması falan yok. Accler çok net duyuluyor. Düğün öncesi bir 2-4 ritme alalacele zil sesi eklemiştim onlar bile tane tane ve yerli yerinde geldi. Elektro sesi tesisattada aynı lezzette ve lesli ile dahada bir güzellikte duyuldu. Tek kotktuğum yanı freze tuşunu kapalı unutmaktı onada dikkat ettim, freze tuşu kapalı olursa aleti çalarken performans degistirdiginizde ritimde degistiriyor, buna dikkat etmek lazım. Bu gece ikinci düğünümüde yaptım. Bu salondaki tesisat biraz daha iyiydi ve alet resmen burda devleşti. Solistim, aletin fiyatına inanamadı. Ben doğru bir seçim yaptığıma inanıyorum, insallah bundan sonra aleti kendime göre daha da şekillendirip yoluma devam edeceğim, tüm dostlarıma saygı ve sevgilerimle..
Murat KOÇ
Murat KOÇ