Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
düğünden bir çekim olsa süper olacak
hocam herkeze gümaydın hayırlı haftalar.. İşe gelir gelmez foruma girdim arkadaşlar çok haklı 1 aydır video istiorum diye yazıyorum korg gibi roland gibi profesyonel bir tanıtım detaylı video olsa kendi adıma söylüyorum süper olacak diğerlerinin gerekli gereksiz tonla video su var.. benim gibi alacak olan arkadşlara fikir olması gerekiyor.. bir de Lead ses bekliyorum galiba cihazda yokmuşbu konuda bi gelişme varmı
Tanıtım konusuna bende katılıyorum il il tanıtımı yapılmış olabilir ancak Korg modellerinde Cüneyt Ertaç Roland için Mürhen Sarmacı aleti tanıtan kaliteli videolar çekmişler Bu alet içinde bu tip profesyonel tanıtım videosu çekilirse aleti almayı düşünen kişiler için olumlu olabilir
Kesinlikle katılıyorum bu orgu düşünmememdeki tek sebep bu,çünkü bilmiyorum orgu.Bir işi yapmak kadar onu sunmak da önemli.Dünyanın en iyi işini yapsan ne, milletin haberi olmadıktan sonra.Teknoloji çağındayız artık herşeyi internetten takip ediyoruz,profesyonel bir tanıtım videosu konulmalı bence de.