• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Dr.Salim'e sonsuz Teşekkür

• Konbuyu başlatan mhc105
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 13
  • Görülen : 4K
Cevap: Dr.Salim'e sonsuz Teşekkür

Bende DrSalime sonsuz teşekkür ediyorum gerek bazen sorularım oluyor hiç sıkılmadan cevap veriyor aynı şekilde batuhan da öyle allah razı olsun. bu arada salimcim geçenlerde bir konu açmıştım vahde ritimi eksikti ve eksikleri tamamlamışsınız bunun içinde çok teşekkürler.

fırtına yasin kardeşe aynen katılıyorm yardım filan bahane niye hep 0r 700v2 çünkü en çok o kazandırıyor da ondan kazanmasınlarda yine set çıkarsınlar bakalım pehhhhhhh yalan kazanç nerde set orda nerde yeni 0r700 v1 setleri nerde 2011 a1000 setleri onların modası geçti demi bu set yapan arkadaşlara tavsiyem biraz de geriye bakın

zannedersem yamaha or700 v2 ye ve plus'a set yapılmaz çünki güncellemeler devam ediyor. gelelim yamaha or700 v1'e ona ise zaten piyasada fazla or700 v1 kalmadı herkes v2 ye veya plusa çevirtiyor. o yüzden artık ona set yapılmaz. zaten çıktıgı zamanda birsürü set yapıldı ve ritim eksikliği giderildi.

YEĞENİM dr salim bey ESKİŞEHİRLİ imiş bende trakyalıyım ama güzel setleri varmış acaba yamaha a1000tr için seti yokmu var ise yayınlayablirmisiniz şu m aktaş. amcanızı sevindirirsiniz teşekkürler..