• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Duyuru 4 Eylülde Korg'un Yeni Bombası Tanıtılacak

Cevap: Duyuru 4 Eylülde Korg'un Yeni Bombası Tanıtılacak

64 ram sample özelliği sanmıyorum koyacağını,pa800ün piyasasını öldürür o zaman,aklımda 32 mg sample özelliği ile yeni cihaz olabilir,,

daha önceleri pa500tr yi sayın can başara götürmüşler maliyeti çok yüksek olduğu için pa500tr çalışma yapılması gündemden kalkmıştı,

bunu göz önüne alarak pa500tr zaten özellik olarak pa800 ün birkaç özelliği dışında pa800 ile aynı,
sample mp3 adaptör ve hafıza geri kalanı aynı gibi bişey,
büyük ihtimal pa500tr nin biraz geliştirlmişi makyajlanmışı 32 mg sampling,mp3 olabilir,
pa800 un zaten bu yıl sonunda üretimi bitiyor ve pa900 geliyor.

Ne yaparsa yapsın millet yamaha ya dönüyor korg milleti soydu soğana çavirdi onca paralar ödendi.Ama işin sırrı sette emo yamaha a2000 e bir set yaptı millet set çıkmadan pa2x pa800 vs.. sattı a2000 almaya başladı bende aldım.Yani üstad işin sırrı markada değil o markaya kimin set yaptığı ve nasıl yaptığı tşk

Pa3x daha oturmamış yerine Pa4x beklenmemli..Ara bir model olacak bence.Pa 600 olabilir

Ekran biraz değişik zoomlu gibi diktörtgen hoparlör daha kaliteli geldi boyutu aynı gibi pitch bende dikkat etmedim ribbon yok bu arada set konusunda esas bomba ama daha belli değil daha başka sır veremem...

PA800 ile Pa3x arası bir model olabilir

bence Pa-serisinden bir ara model diye düşünüyorum veya ayrı bir model de olabilir...synthesizer da olabilir :)

teşekkurler çınar abim korg işini bilir gene milletin aklı karışacak :)

pa 600 olacak ve 96 mb sample memory var alette ekran renkli ve geniş sesler yine muteşem yeni ses motoru ve işlemci var hoparlörler yenilenmiş 2 *20 watt pa 800 gibi şimdilik bukadar ayın 4 ünü bekliycez demolar için

pa 600 olacak ve 96 mb sample memory var alette ekran renkli ve geniş sesler yine muteşem yeni ses motoru ve işlemci var hoparlörler yenilenmiş 2 *20 watt pa 800 gibi şimdilik bukadar ayın 4 ünü bekliycez demolar için

kardeşim bu bilgiler sağlam yerden mi? yani bu özellikler doğru mu?