• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Duyuru 4 Eylülde Korg'un Yeni Bombası Tanıtılacak

Cevap: Duyuru 4 Eylülde Korg'un Yeni Bombası Tanıtılacak

Evet bu bilgiler doğruuuu artı pich bend joysitck şeklinde ayrı scale tuşları var alette tabiki sesler kitler cok sağlam ve fiyatta 1000 1300 dolar arası olacakkkk ben demolarına dinleme imkanı buldum kasa olarak yine mavi renk tuşlar daha iyi gibi geldi pa 500 den tabiki herkes için deişebiliyorr kullandikçaaaa ortaya çıkacakkk

hayırlı olsun diyelim..arkadaşlarımza seçenekler çoğalıyor org konusunda...

çınar hocam fiyat bellimı

Ben 1300 dolar olacak diye duydum yinede tùrkiyedeki fiyatlar üç aşağı beş yukarı oynama yapabilir ama şimdiki fiyat 1300 dolar 2300 tl yanii

yamaha roland atak yapınca korg ta atak yapıyo,piyanistlerin işine geliyo bu ataklar,rekabet oluşunca fiatlar ister istemez aşağı çekiliyo bizlerde faydalanıyoruz,hadi hayırlısı bakalım,bk5 alacaktım tam,pa600 duyunca geri adım attım bakalım hele bi çıksın olmazsa pa600 alırız beğenmezsek bk5 ,hangisini alacağımı şaşırdım a2000 ne dönüyom bk5 bk5 dönüyom şimdide pa600 çıktı :D,

Bende kararsız kaldım pa500un fiyatları bayağa geriledi bugün 2050tl ye kadar düştüler

Kasım Aralık gibi çıkacak bu alet pek çok yenilik de barındıyor grceğizzzz bakalımmmmm

bekleyoz...

2.5 aydır klavyesiz kaldım , doğru ise ve fiyatıda uygunsa süper olur,yoksa ya 2x yada 3x niyetim vardı, hiç gerek yok pahalı cihazlara ozaman.

bekliyoruz inşaallah bugün çıkar söylenenler doğru ise ...