• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Duyuru 4 Eylülde Korg'un Yeni Bombası Tanıtılacak

Cevap: Duyuru 4 Eylülde Korg'un Yeni Bombası Tanıtılacak

2.5 aydır klavyesiz kaldım , doğru ise ve fiyatıda uygunsa süper olur,yoksa ya 2x yada 3x niyetim vardı, hiç gerek yok pahalı cihazlara ozaman.

2x yada 3x in önüne geçebilecek yada aynı boyutta savaşacak bir alet olacağını sanmıyorum.Parasına göre olacak yani.Ne kadar ekmek o kadar köfte.Bence sample özelliği öncelikle kullanısıya kapalı olacaktır ve bazı cost down işlemler yapılacaktır.Bu bütün firmaların yaptığı birşey zaten.Yinede bekleyip görelim bakalım nasıl birşey gelecek...

Saygılar..

Arkadaşlar bir pa 800 kullanıcısı olarak, her sene pitcbend tamir ettirmekten bıktım, artı butonlar, tuş lastiği vs.vs. hatırlarımda 1998'de Roland G-600 alıp tornavida vurmadan 5 yıl kullanmıştım, şöyle daha sağlam kasalı bir pa 1000 çıksa fena olmaz, 3x'in hoparlörsüz oluşu şahsen benim için sorun, hadi hayırlısı bakalım.

Pa600 çıkıcak ve kaderi pa600 gibi olucak

Pa600 çıkıcak ve kaderi pa600 gibi olucak

ali kardeşim galiba pa60 gibi olcak demek istedin ama o iş pek belli olmaz bakarsın güzel özellikler olur fiyatta uygun olur satış patlaması yapar alet ...

Pardon yalniş yazmışım pa600 çıkacak ve kaderi pa500 gibi olucak pa500de patlama yapmıştı şimdi 0 ı 2050tl

Yarın saat 2,30 da Korg - Home adresine girersiniz. Hayırlı olsun.....

2x yada 3x in önüne geçebilecek yada aynı boyutta savaşacak bir alet olacağını sanmıyorum.Parasına göre olacak yani.Ne kadar ekmek o kadar köfte.Bence sample özelliği öncelikle kullanısıya kapalı olacaktır ve bazı cost down işlemler yapılacaktır.Bu bütün firmaların yaptığı birşey zaten.Yinede bekleyip görelim bakalım nasıl birşey gelecek...

Saygılar..

Aynen dediğiniz gibi ne kadar ekmek o kadar köfte,sound kalitesi pa800 kadar olsun bana yeter,bide söylendiği gibi 96 mb kullanıcıya açık ram varsa süper olur,zaten şunuda anlamış değilim biz klavyeciler bi ork tan ne istriyoruz kir ,kanımca bu işin sonu yok ,adamlar studio soundunda bir cihaz artı vst plug okuyan artı real drums kitleri olan vs vs özellikleri olan cihazı tabiki çıkartmazlar,muhakkak her çıkan yeni cihaz hep eksiklerle çıkıyor ki,pazarlarını devam ettirebilsinler,biz klavyecilerde bu ego lar olduktan sonra daha çoook paralar yatırırız bu cihazlara,asıl iş arabada olduğu kadar birazda şoförde değilmi,3 kuruşa düğüne programa gidiyoruz ama nedense o klavyeyi kötülemekten bu klavyeyi kötülemekten vaz geçmiyoruz,bizde bu kafa olduktan sonra daha çok soyup sovana çevirirler bizi hiç kusura bakmayın...

Korgun agresif pazarlaması sayesinde diğer markalarda kendisine çeki düzen veriyor. Yamaha a2000 ve psr 650 serisinde fabrikasyon da olsa sampleye kapılarını açtı. Pich band konusunu halleti. Audya sayesinde de psr 950 de audio davul ve gitar kanalı eklediler. Rekabet devam ederse Bin euroya 128 mb açık sample, iyi klavyeli, wav davul ve gitar okuyan org bir yıl içinde üretilir.(Bu arada ketronun da atağa gececeğini zannediyorum)

Arkadaşlar biraz araştırdım ve bazı duyumlar aldım PA600 ün normalde zaten var olduğunu ancak ufak değşiklikler ile PA600 olarak çıkacağını.Lİnkteki cihaz beyaz ve 88 tuşlu bunun 61 tuşlu ve siyah renk olarak olan modeli...

http://www.synthtv.com/2010/01/25/korg-pa588-official-product-introduction/

Ekli dosyalar

• korg.jpg
    korg.jpg
    37.5 KB · Görülen: 182

Arkadaşlar biraz araştırdım ve bazı duyumlar aldım PA600 ün normalde zaten var olduğunu ancak ufak değşiklikler ile PA600 olarak çıkacağını.Lİnkteki cihaz beyaz ve 88 tuşlu bunun 61 tuşlu ve siyah renk olarak olan modeli...

http://www.synthtv.com/2010/01/25/korg-pa588-official-product-introduction/

bence o verdiğiniz linkte ki aletle pek benzerliği olmaz bu alet görünüş vs. daha değişik olur diye düşünüyorum ...