Cevap: emo-usb coştu
Bizim köyde bir söz vardır... '' Yaptıklarım Yapacaklarımın Aynasıdır veya Teminatıdır ''... derler..
Yanlış anlaşılmasın, Emo hocamı asla da kotulemiyorum sadece 1X EMOEXB Kullanıcısı olarak elestiri anlamında fikirlerimi yazıyorum...
Emo Hocam; başlangıçta X1 de güzel şeyler yapıyor gibiydi ama 1X EXPBORD satışı yavaşlayınca, her nedense güncellemeleri birden bire bıraktı ve HATTA SİTESİNE 1X KISMINA GELEN ELEŞTİRİLER ve TEPKİLER ÜZERİNE SİTESİNİ BİLE UZUN BİR SÜRE eleştiri yazma kısmını kilitleyip, sonra da sitesini de yapım aşamasındadır diye uzun bir süre tamamen dondurmustu .....ve eleştiri de yazamaz ve sonra da okuyamaz olmuştuk...
1X Emo EXPBORD kullanan bir çok arkadaş hala var...sorun bakalım 2-3 sene önce ki son güncellemeden memnunlarmıymış...??? 1X in EMOEXB da doğru dürüst doyurucu ne bir 2/4, ne de bir 5/8 ritmi varmıymış...ve kullanan arkadaşlar bilir elektro sazların hepside gitar sesi gibi çıkıyor... ve hala pedlerin yarısıda boş çalışmıyor...yani isimleri var sesleri yok....en azından sesleri çıkmayan ped lerin isimlerini sil de görünmesin... ne kadar titiz bir çalışma olduğu belli yani...
Sizce eksik doyurucu olmayan tarzlara 4 ritim daha yazıp yada iyi yazan birine yazdırıp eksik ped leride tamamlayıp SON BİR FİNAL GÜNCELLEMESİ YAPIP BAŞKA KLAVYELERE USB YAPMAYA ÖYLE BAŞLAMASI DAHA DOĞRU DEĞİLMİYDİ....????
Hala Niçin 1X e EmoEXB dan ekmeğinizi yedim hakkınızı helal edin başka aletlere çalışma yapmaya başladım diye 2 sene den beri SON Bİ FİNAL GÜNCELLEMESİ yapmıyor ki...??????
Yarın bu aletinde başka üst modelleri de çıkınca bu aletin de güncelleme sinde aynısını yapmayacagını nerden bilelim.....