• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

emo-usb coştu

umitpa1x

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa900 yamaha s970
günlük rtm cıkmaya başladı bazen güncellemeleri takip edemez duruma geldim nkx rtm leri harika arkadaşlar bence bu adam rtm prof..

Cevap: emo-usb coştu

umit, kisa kisa bi demo atta dinleyelim yeni ritimleri mumkunse ;)
Merak ettirdin bizi :)

işteyim şu an yarin atarim karktımmı...

Hakikaten son yayınladıkları Halk 2013 ritmi manyak olmuş Aleti kullanırken gerçekten tad alarak çalıyorum artık bu ritimleri yapan arkadaşların emeğine sağlık...

butun rıtm yazalar harıka gercekten.bende ORh hastasıyım .) bı dugun 2 4 yapmasını ısterım aslında :)

mükemmel 4 tane demo...

Bizim köyde bir söz vardır... '' Yaptıklarım Yapacaklarımın Aynasıdır veya Teminatıdır ''... derler..

Yanlış anlaşılmasın, Emo hocamı asla da kotulemiyorum sadece 1X EMOEXB Kullanıcısı olarak elestiri anlamında fikirlerimi yazıyorum...

Emo Hocam; başlangıçta X1 de güzel şeyler yapıyor gibiydi ama 1X EXPBORD satışı yavaşlayınca, her nedense güncellemeleri birden bire bıraktı ve HATTA SİTESİNE 1X KISMINA GELEN ELEŞTİRİLER ve TEPKİLER ÜZERİNE SİTESİNİ BİLE UZUN BİR SÜRE eleştiri yazma kısmını kilitleyip, sonra da sitesini de yapım aşamasındadır diye uzun bir süre tamamen dondurmustu .....ve eleştiri de yazamaz ve sonra da okuyamaz olmuştuk...

1X Emo EXPBORD kullanan bir çok arkadaş hala var...sorun bakalım 2-3 sene önce ki son güncellemeden memnunlarmıymış...??? 1X in EMOEXB da doğru dürüst doyurucu ne bir 2/4, ne de bir 5/8 ritmi varmıymış...ve kullanan arkadaşlar bilir elektro sazların hepside gitar sesi gibi çıkıyor... ve hala pedlerin yarısıda boş çalışmıyor...yani isimleri var sesleri yok....en azından sesleri çıkmayan ped lerin isimlerini sil de görünmesin... ne kadar titiz bir çalışma olduğu belli yani...

Sizce eksik doyurucu olmayan tarzlara 4 ritim daha yazıp yada iyi yazan birine yazdırıp eksik ped leride tamamlayıp SON BİR FİNAL GÜNCELLEMESİ YAPIP BAŞKA KLAVYELERE USB YAPMAYA ÖYLE BAŞLAMASI DAHA DOĞRU DEĞİLMİYDİ....????

Hala Niçin 1X e EmoEXB dan ekmeğinizi yedim hakkınızı helal edin başka aletlere çalışma yapmaya başladım diye 2 sene den beri SON Bİ FİNAL GÜNCELLEMESİ yapmıyor ki...??????

Yarın bu aletinde başka üst modelleri de çıkınca bu aletin de güncelleme sinde aynısını yapmayacagını nerden bilelim.....

Moderatör tarafında düzenlendi:

bence şu an piyasadaki en doyurucu alet set konusunda a2000..emo sayesinde bunu kimse inkar edemez

bence şu an piyasadaki en doyurucu alet set konusunda a2000..emo sayesinde bunu kimse inkar edemez

çok iddialı bir cevap yazmışsınız,

a2000de emo usb var evet demolar herşey çok güzel,

ama piyasadaki en doyurucu alet set konusunda ,,,,
demişsiniz,

a2000de sadece emo usb var

pa800 ve üzeri orglarda emo usb
cüneyt ertaç usb
baykal usb
emo usb
hakan usb
baju usb
eco usb