• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

emo-usb coştu

Cevap: emo-usb coştu

Çok çok garibime gidiyor, eğer anlayabilen var ise açıklasın lütfen, Emo USB a2000 cihazı için mükemmel bir ses ve ritm paketi yapmış, çalanlar dinleyenler mest oluyor, bende dinledim hakkikaten çok iyi iş yapmışlar, anlamadığım nokta şudur ki Emo Müzik/ Emrah kaça S650 için Turkısh/Greek expansion pack hazırlamış ve yamaha resmi olarak s650 satınalanlara bu paketi veriyor, çok merak ediyorum TRKlarnet, Ud,kanun, zurna yaylılar2, elektro bağlama seslerini hazırlarken Emo müzik düşünmemişmidir, bu sesler
Emo nun Prestijini sarsmazmı ( kimsenin hakkını yemeyelim emonun s650 deki ney-mey-balaban-yaylılar1,akustik bağlama çok iyi) diğer Türk enstruman sampleları berbat ötesi, Trklarneti açmaya utanuyorum, çok merak ediyorum, bu sampleları nasıl ürettiler, bir kurum nasıl a2000 için böyle mükemmel bir usb yapabilirde, s650 için böyle kötü samplelar hazırlayabilir? Acaba bu yamaha politikasımıdır? samplelar çok iyi olmasında a2000 satsın diye mi?

Saygılarımla,
Savaş ELVAN

Eğer iyi olursa A2000 i veya bundan sonra satacakları klavyeleri nasıl satacaklar ki? Tamamiyle satış politikası , resmen aleti kısmışlar ha bu demek olmasınki kötü alet , aksine alet umduklarından daha iyi ve 2 kat daha pahalı aletlerle kıyaslanacak durumda.Çok Çok iyi bir potansiyele sahip ayrıca oldukça ergonomik.Alete çok acil Klarnet,Elektro Bağlama,Synth Kemanlar, lazım.Bunlar çıkacak olan usb de bizleri kesmezse kimsede almaz çıkacak olab USB yi de.Burdan İLGİLİ Abilerimize duyurulur.

Çok çok garibime gidiyor, eğer anlayabilen var ise açıklasın lütfen, Emo USB a2000 cihazı için mükemmel bir ses ve ritm paketi yapmış, çalanlar dinleyenler mest oluyor, bende dinledim hakkikaten çok iyi iş yapmışlar, anlamadığım nokta şudur ki Emo Müzik/ Emrah kaça S650 için Turkısh/Greek expansion pack hazırlamış ve yamaha resmi olarak s650 satınalanlara bu paketi veriyor, çok merak ediyorum TRKlarnet, Ud,kanun, zurna yaylılar2, elektro bağlama seslerini hazırlarken Emo müzik düşünmemişmidir, bu sesler
Emo nun Prestijini sarsmazmı ( kimsenin hakkını yemeyelim emonun s650 deki ney-mey-balaban-yaylılar1,akustik bağlama çok iyi) diğer Türk enstruman sampleları berbat ötesi, Trklarneti açmaya utanuyorum, çok merak ediyorum, bu sampleları nasıl ürettiler, bir kurum nasıl a2000 için böyle mükemmel bir usb yapabilirde, s650 için böyle kötü samplelar hazırlayabilir? Acaba bu yamaha politikasımıdır? samplelar çok iyi olmasında a2000 satsın diye mi?

Saygılarımla,
Savaş ELVAN

hocam yazdıklarınıza katılmakla beraber olayın teknik kısmı olarak s650 ve a2000 arasında öncelikle polifoni farkı ve ebn önemli olarakda ses kartı farkı çok bariz . netice itibari ile a2000 için hazırlanan emo usb yi olduüu gibi s650 de çalıştırıp kullanma imkanı olsa dahi ki bu imkan yok. samplelerden a2000 de aldığınız neticeyi s 650 de alamazsınız. yani ses kartı hocam

çok iddialı bir cevap yazmışsınız,

a2000de emo usb var evet demolar herşey çok güzel,

ama piyasadaki en doyurucu alet set konusunda ,,,,
demişsiniz,

a2000de sadece emo usb var

pa800 ve üzeri orglarda emo usb
cüneyt ertaç usb
baykal usb
emo usb
hakan usb
baju usb
eco usb
m.e. usb
aklıma gelenler bunlar :)

Evet korg ta çok usb set var ama bence bir kullanıcı daha doğrusu iyi kullanıcı sadece bunlardan birisini seçer ve artık çalışmalarını düzenlemelerini bu usb set üzerinden yapar ve bir çok emek verir ama başka set kullanmaya kalksa emekleri boşa gider silbaştan herşey ve bence bu durum pek akıllıca değil. Ben şu an herşeyimi emo usb temel alarak hazırlıyorum saatlerimi harcıyorum sonra kalkıp birisi a2000 de feşmekan usb yapsa uğraşamam doğrusu hem para kaybı hem emek kaybı şu an pa3x te kullansaydım bu usb lerden sadece birisini seçerdim zaten çoğu arkadaşta öyle yapıyor değilmi o yüzden a2000 deki emo usb yi kendi adıma ben çok beğendim zaten başka seçenekte yok ama gerçekten çok iyi .

bu arada acemi kullanıcılar gibi o set bu set gezmek bana göre değil zaten başkasının yaptığı düzenleme bana uymaz içime sinmez bu benim fikrim birzcık işten anladığımı sanıyorum.

Sayın Katip20 Hocam, sizde biliyorsunuz kiS650 nin polifoniside teknolojiside örneğin yamaha a1000 den üstün, s650 neden a2000 gibi sesler çıkarmıyor demiyorum, ama s650 Turkısh Greek expansion dan TRKlarneti bir dinleyin, ud-kanun-elektro bağlamayı bir dinleyin, o kadar berbat ki , a1000 tr cihazımı çok arıyorum, batuh&dr.salim set in ses demolarını dinlerseniz, s650 sahiplerinin istedikleri seslerin Yapılabildiğini sizde anlayabilirsiniz, sözün özü bir yandan mükemmel a2000 emo usb, öte yanda s650 emo expansion pack ( insan trklarneti çalmaya utanır- güzelim cihazdan oyuncak org sesleri çıkıyor) s650 üzerindeki fabrikasyon batı sesler ise mükemmel ötesi...

Zaten S650 nin ses kartı yetersiz olsa, megavoice guitarlar, sweet flutler öyle ses vermez, emo s650 ye expansion pack yapmıi Mey, Ney, Balaban ve akustik bağlama Neden Kaliteli , harik çıkıyor da diğer Türk sample sesleri berabat ? s650 de teknoloji yetersiz olsa diğer sample seslerde berbat çıkar, kimsenin hakkını yemiyorum, ney-mey balaban güzel.... İspatı üzerinde yani...

hocam yazdıklarınıza katılmakla beraber olayın teknik kısmı olarak s650 ve a2000 arasında öncelikle polifoni farkı ve ebn önemli olarakda ses kartı farkı çok bariz . netice itibari ile a2000 için hazırlanan emo usb yi olduüu gibi s650 de çalıştırıp kullanma imkanı olsa dahi ki bu imkan yok. samplelerden a2000 de aldığınız neticeyi s 650 de alamazsınız. yani ses kartı hocam

peki hocam s650 Turkısh Greek expansiondaki bahsettiğiniz seslerin efektlendirme yapılmış hallari ,ne bileyim zevke göre bas tiz ve balansları yapılmış haldedemi sesler tatmin etmiyor.

s650 deki olay şudur yunan turk paketi ortak yapılmiştir dediğiniz gibi yunan sesleri bozuka falan cıkartılıp mevcut pakete ekleme yapılarak cok güzel şeyler elde edilir bunu do-re bizzat ilettim sorun şu yamaha turkiyede bizleri cok fazla takmıyor işine gelen alsın diyor do-re mi yamahami kim diyorsa işte artık şimdi batuhun yaptığı setle hayat bulacağına eminim ama kitler sabit olur rtm ler sesler değiştirilebilir olursa s650 gayet güzel alet ama yinede bu tekel işi bizleri kızdırıyor neden programını dağıtmıyor enazından demo versiyonuda olabilir ama inatci keci gibi yamaha son olarak şunuda diyim pa600le coğu model tarih olacak aklını başina alirlar artık...

değerli arkadaşlarım, demek istediğim şu, cihazdan 4 farklı klarnet- 5 farklı zurna - 6 çeşit yaylı beklemiyorum, 1 tane klarnet sesi koymuşlarsa, ses Kalrnet sesi olmalıydı, Trklarneti çalıyorsun, hoparlörlerden düdük gibi ses çıkıyor, ud ud değil, kanun kanun değil, elektro sazlar acayip bi ses, ama Ney sesi, mey sesi, balaban sesi, yaylılar1 süper olmuş, sizlerin de dediği gibi takmamışlar milleti, Emo firmasına yakışmamış bu expansion set, belkide kasıtlı yapılmıştır, satınalırken bilemiyorsun, evde yükleyince anlaşılıyor :) Neyse ki Batuh&Dr.Salim set geliyor ,cihaz adam olacak İnşaALLAH.
Saygılarımla,