• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

eski tas eski hamam

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
arkadaslar
bare ritimsiz kalmamak icin roland exr46 nin ritimlerini tabiki bazelerini düzgün okuyor bk-5 or

ne yapalim dedigim gibi eski tas eski hamam
bu gidisle roland yolda kalcak herhalde neyse hayirlisi olsun
okadarda cok reklamlar yapildi bk-5 icin cokta övüldü ama millet 2 haftadan sonra elinden ciramak icin satisa sunmaya basladi bende düsünmüyor deglim satmayi

anlamadigim bir konuda madem emo destegiyle drum kit eklenmis bu orglara en azindan cok iyi bir sonuc cikmasi lazimdi ritim konusunda ben sahsen suana kadar ritm konusunda hayal kirikligna ugramissim verilen emege sonsuz saygim tesekürlerimi sunarim ama bir programa cikacak ritimler verilmemistir simdiye kadar.

saygilarimla

Cevap: eski tas eski hamam

hocam her ay bk5 ritimleri yazılıp paylaşılıcak diye biliyordum ama yanlışmı biliyorum acaba,biraz acele etmiyormusunuz satmakla,
bence biraz bekleyin derim,bk5 alanların sayısı oldukça yüksek yeni paylaşımlarda gelmeye başlar yakın zamanda.sonuçta yeni klavye zamanla paylaşımlar oldukça rahatlarsınız,olmadı satarsınız ama bana kalırsa biraz acele ediyorsunuz,tabi yinede sizin kararınız

evet zafer ustam
ama biran evel biseyler yapilmasi gerekiyor zafer ustam elimizdeki ritimlerle hic bisey yapamiyoruz programlari ret etmek zorundayiz

bir düzgün halay yok bir cepki halayi yok bir 2/4 lük ritim yok bir ankara ritimi yok bir oyun havasi yok 9/8 iyi degil cifteteliler batiya yönelik halk müzigi ritimleri yok ne bileyim beklentilerimiz bu degildi
ama sende haklisin acelemi ediyoruz ?
evet acele ediyoruz

her ay 5 ritim yerine ücretli usb set ciksa eminim herkes ücretini verip alir bende dahil yeterki ritimler (madem emo drum kit destegi var ) bomba olsun

saygilarimla

evet zafer ustam
ama biran evel biseyler yapilmasi gerekiyor zafer ustam elimizdeki ritimlerle hic bisey yapamiyoruz programlari ret etmek zorundayiz

bir düzgün halay yok bir cepki halayi yok bir 2/4 lük ritim yok bir ankara ritimi yok bir oyun havasi yok 9/8 iyi degil cifteteliler batiya yönelik halk müzigi ritimleri yok ne bileyim beklentilerimiz bu degildi
ama sende haklisin acelemi ediyoruz ?
evet acele ediyoruz

her ay 5 ritim yerine ücretli usb set ciksa eminim herkes ücretini verip alir bende dahil yeterki ritimler (madem emo drum kit destegi var ) bomba olsun

saygilarimla

sizi anlıyorum hocam,yeni çıkan orglar genelde piyasaya oturana kadar zaman istiyor,roland türkiye ye bu sefer güzel bi yaklaşım sergiledi kanatindeyim,umarım sizlerin bu isteklerini acilen karşılarlar,buradaki mesajlarınızı görüp dikkate almasını umuyorum,
orga ne kadar destek verilirse herkes için daha güzel olur,ilk zamanlar dediğim gibi sıkıntılı oluyor,buradanda mesajlarınızı görüpte ciddi bi çalışma içerisine girerler inşallah,
sizin yerinizde ben olsam kesinlikle beklerdim satmazdım,ne kadar sıkıntıda olsa benim için satmak en son planım olurdu,yanlış bilmiyorsam eski roland serilerinin ritimlerini okuyo,en azından onları orga uyarlamaya çalışıp kendime düzenli bir user proğram ve ritim seti yapardım,beğendiğim sesleri ritimleri toplar gecicide olsa kullanmaya başlardım,taa ki orga yeniliklerin hat safhaya ulaşmasına kadar

size katiliyorum zafer ustam

zaten baskada care yok dediniz gibi daha yolun basindayiz birazda sabretmesini ögrenmemiz lazim hersey biranda olmaz bende öyle yapacam usta zatende basladim exr ritimlerinden birkactane buldum isimize yarar böylelikle yavas yavas sonuc verir

saygilarimla

bence okadarda kötü değil alet hocam yaa.bence biraz daha bekleyin.inanın roland işin peşini bırakmayacak,bırakmamalıda.

hakancim kesinlikle orga diyecem yok hemen hemende hersey var üstelik bu fiyata mp3 okumasi emo destegiyle drum yazilmasi harika bir olay
eksik olan programa cikacak ritimler onlar eksik bunlarinda rolandin sayesinde tamamliyacaz insallah

yoksa org güzel benim hosuma gidiyor inan bana hakancim eyer parayla usb satilsa hemen alirim yeterki ritimler bomba olsun

zaten bakarsak korg a birkat daha zenginlik katan orgun kendisi degil yapilan ritimler misall emo ritimleri gibi veyada baykal veyada eco gibi
bizim elimizdeki orglarda ritim konusunda korga yaklasir

Ya arkadaşlar belki ritim olarak eksik olabilir Bk5 ama yakında aleti alan üstadlar iyi hatta mükemmel ritmler yazmaya başlarlar bu sıkıntı bi nebzede olsun ortadan kalkmış olur.Olur olmasına da siz 1000 euro luk aletten Tyros4 performansı bekliyorsunuz haklısınız para verdiniz binbir umutla aldınız ama biraz makul olalım lütfen..Bk5 bence parasına göre fazla bile ha oldu bunu beğenmediniz Roland yakında pa800 ler ayarı bi alet çıkarır yıkar ortalığı ama fiyat 7000 liradan aşağı olmaz bence..Yani olay şudur arkadaşlar "Ne kadar ekmek o kadar köfte...!"
Saygılar :D

Daha yeni klavye biraz sabır arkadaşlar roland'la alakası yok her org için bu böyle değilmi zamanla bol bol ritminiz olur.

aynı anda herkesin zevkine ve kulağına uygun ritim yazmak kolay değil.org satın alıp para veren arkadaşlar müzikten para kazanıp ekmek yiyorsa biraz da kendileri çabalasın.Bu kendilerini geliştirme açısından daha faydalı olur,yaratıcılıklar ön plana çıkar.bunu yapıcı olmak açısından böyle yazdım yanlış anlaşılmasın:)

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri