• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

eski tas eski hamam

Cevap: eski tas eski hamam

whirpool ustam

zaten senin dedigin gibi hic kimse düsünmüyor yani bk-5 tyros 4 gibi olsun diye veyada korg3 gibi zaten bunlarla ayni seviyeye koymak yanlis.

ama bk-5 te bir ev aleti olarakta görülmüyor yani icindeki drum kitler ve sesler ve orgun kendi performansi bir programa cikabilecek seviyede yapilmis yani bu orglada köfte yenir

bizim SIKINTIMIZ alt yapilarin suan eksik olmasindan kaynaklaniyor rolandtr lede ilgisi yok sadece korku var acaba birkac ritimden sonra ritim yazilmiyacakmi diye
ve suan programlara tek ritimlerden dolayi cikamiyoruz

saygilarimla

arkadaşlar emo destekli ritmlerin yapılması bu aletin önünün açık olması demektir.Bakıldığı zaman çoğu alete yapılan ritm desteği sonrası kullanıcılarının rütuşları sonrasında çok güzel şeyler ortaya çıkmıştır.Hele bir aletle oynanmaya başlansın bakın ozaman performansları görün.Ertan abi şuan sahnede sıkıntı çekiyor olman doğrudur hak veriyorum ama beklemek tek çözüm şuanda.

haklisin transpose ustam

bekliyecez zaten bende kendim biraz ritimlerde degisiklik yapmaya calisiyorum

baska ritimden baska ritime copyalamayi ögrendim bu cok iyi oldu
yavas yavas biseyler yapacagiz

saygilarimla

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri