Fikir danışıcam yardım eder misiniz ?

RossMax*

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa80
Öncelikle merhaba,hepinizin kandili mübarek olsun.

Üstadlarım 1 ay önce a300tr aldım öğrenme aşamasındayım.Diyorum ki çevremdeki düğün salonlarından biriyle görüşsem ; ücretsiz sizinle çalışmak istiyorum org çalmaya yeni başladım burda kendimi geliştirmek istiyorum desem.

Sizce böyle bir şey yapsam kendimi geliştirme açısından iyi olur mu ?
Düzeltme: Çalışmak istiyorum derken şöyle verilen her işi yapıcam orda boş oldugum sıralardada piyanisti izlicem.

Saygılarımla.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Fikir danışıcam yardım eder misiniz ?

Bunu bir salona teklif etmen pek doğru olmaz bence. Çevrende bu işi yapan bir piyanist varsa onunla takıl, kolon taşı, cihaz kur vs vs. Hem piyasayı öğrenirsin hem de çalabilme açısından gelişmene yardımcı olur.

Bunu bir salona teklif etmen pek doğru olmaz bence. Çevrende bu işi yapan bir piyanist varsa onunla takıl, kolon taşı, cihaz kur vs vs. Hem piyasayı öğrenirsin hem de çalabilme açısından gelişmene yardımcı olur.

Bunu düşünmedim değil aslında fakat çevremde bu işi yapan hiç kimse yok. :(

Salona neden teklif etmiyim ?

Bunu düşünmedim değil aslında fakat çevremde bu işi yapan hiç kimse yok. :(

Salona neden teklif etmiyim ?

Düğünü nasıl çıkaratacaksın 1 aydır çalıyorsan?:confused:

Ch.

Düğünü nasıl çıkaratacaksın 1 aydır çalıyorsan?:confused:

Ch.

Sanırım yanlış anlaşıldım çalışıcam derken orda verilen her işi yapıcam ek olarakta boş oldugumda org u çalan piyanist'i izlicem.

Yorumlarınızı bekliyorum üstadlar.

çevrende bu işi yapan piyanist yoksa eger düğün salonunda çalışan piyanist ile tanışıp kendisinden yardım alabilirsin...Düğün salonunda çalışarak ve piyanisti izleyerek sadece ortamı ögrenebilirsin ama amacın düğün yapmak ise sadece izleyerek ögrenemezsin kardeşim...

Bence buraya bir ilan ver, yakınlarda asistan arayan arkadaşlar vardır.Hem bizim arkadaşların seni hepten bedavaya çalıştıracağını sanmam.Yemek paranı verirler bari.

çevrende bu işi yapan piyanist yoksa eger düğün salonunda çalışan piyanist ile tanışıp kendisinden yardım alabilirsin...Düğün salonunda çalışarak ve piyanisti izleyerek sadece ortamı ögrenebilirsin ama amacın düğün yapmak ise sadece izleyerek ögrenemezsin kardeşim...

Zaten ben o ortama girdiğim zaman piyanistlede tanışacağım için bilgilerinden az veya çok yararlanabilirim diye ümit ediyorum.

1-bu kadar kisa surede boyle fantaziler biraz cok
2-dugun yapmak senin gordugun gibi o kadar kolay degil
3-300-400 kisiyi eglendirmek,hele alkolunde oldugu yerde,
4-bir dugun 4-5-saat surer,kolaymi o kadar sure hata yapmadan muzik yapmak
5-en ufak bir hatada bunca insanin homurdanmasi
6-seyrederek muzik ogrenilmez,sana gecende yazmistim hatirlarsan daha dur bakalim 2 3 tane oyun havasi calmakla bu kadar derinlere inme.
basarilar........

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

Geri