Fikir danışıcam yardım eder misiniz ?

Cevap: Fikir danışıcam yardım eder misiniz ?

1-bu kadar kisa surede boyle fantaziler biraz cok
2-dugun yapmak senin gordugun gibi o kadar kolay degil
3-300-400 kisiyi eglendirmek,hele alkolunde oldugu yerde,
4-bir dugun 4-5-saat surer,kolaymi o kadar sure hata yapmadan muzik yapmak
5-en ufak bir hatada bunca insanin homurdanmasi
6-seyrederek muzik ogrenilmez,sana gecende yazmistim hatirlarsan daha dur bakalim 2 3 tane oyun havasi calmakla bu kadar derinlere inme.
basarilar........

Evet haklısınız belki çok aceleci davranıyorum fakat ne kadar çabuk yol katedersem benim için o kadar iyi.Ben sadece ordaki piyanistten neler yapmam gerektiğiyle ilgi yardım alıcam.Bir nebzede olsa yararı olur mu diye konuyu açmıştım ama açıkçası baya bi sert çıkıştınız gibi :)

Günde 6-7 saat org çalışıyorum.Sadece isteğim biran evvel bu işi öğrenebilmek..

yok kardes ben sana sert cikismadim yasinin ve gencliginin verdigi heyacanini anliyorum,duguncu piyanistler bikkin ve uzgundur,cunku hicbir zaman hak ettikleri parayi alamazlarda ondan,sen calismaya devam et,mutlaka basarirsin ama kendin calip soyliyeceksen sesini gelistir akorlari yanlis bassan bile sesinle kapatirsin,ama soliste calarsan o zaman ortada kalirsin onun icin nota ve makam ogren derim.....

yok kardes ben sana sert cikismadim yasinin ve gencliginin verdigi heyacanini anliyorum,duguncu piyanistler bikkin ve uzgundur,cunku hicbir zaman hak ettikleri parayi alamazlarda ondan,sen calismaya devam et,mutlaka basarirsin ama kendin calip soyliyeceksen sesini gelistir akorlari yanlis bassan bile sesinle kapatirsin,ama soliste calarsan o zaman ortada kalirsin onun icin nota ve makam ogren derim.....

Sesimle hiç deneme yapmadım ama bu yorumunuzdan sonra her şarkıyı sesimle çalışıcam.Ayrıcada belirtmek istiyorum ki bu tarz işi yapmayı çok istiyorum ben(düğün-eğlence).Yaşım(17) genç ama bu iş için geç kalmış bile sayılırım.

Emin ol senin gördüğünden çok daha iyidir o piyanistler.Programı orada çalınanlar kadar düşünme.Bunun cihazlar için teknik bilgisi, org bilgisi, müzik kulağı, repertuar, kişiler arası diyalog gibi önemli mevzuları var.Aceleye getirme sakın.Önce bir iki akrabanın kınasını filan yaparsın, sonra yavaş yavaş büyürsün.Mutlaka bir piyanistin yanında yetiştir kendini ve gün içinde en az üç saat müzik dinle.Aksi hâlde alacağın yol bir arpa boyunu geçmez.

Emin ol senin gördüğünden çok daha iyidir o piyanistler.Programı orada çalınanlar kadar düşünme.Bunun cihazlar için teknik bilgisi, org bilgisi, müzik kulağı, repertuar, kişiler arası diyalog gibi önemli mevzuları var.Aceleye getirme sakın.Önce bir iki akrabanın kınasını filan yaparsın, sonra yavaş yavaş büyürsün.Mutlaka bir piyanistin yanında yetiştir kendini ve gün içinde en az üç saat müzik dinle.Aksi hâlde alacağın yol bir arpa boyunu geçmez.

Tabiki göründüğünden çok daha iyidir piyanistler.Program için gelip çalıp gitcek halleri yok bunun farkındayım ben.Sizinde dediğiniz gibi bir piyanistin yanında yetişmek daha mantıklı.Etrafımda , akrabalarımda piyanist yok.O yüzden bu tarz bir atılımda bulundum ama yanlış anlaşıldım.
Günümün tamamını(uyku hariç) neredeyse müzik dinleyerek ve org çalarak geçiriyorum.

Tabiki göründüğünden çok daha iyidir piyanistler.Program için gelip çalıp gitcek halleri yok bunun farkındayım ben.Sizinde dediğiniz gibi bir piyanistin yanında yetişmek daha mantıklı.Etrafımda , akrabalarımda piyanist yok.O yüzden bu tarz bir atılımda bulundum ama yanlış anlaşıldım.
Günümün tamamını(uyku hariç) neredeyse müzik dinleyerek ve org çalarak geçiriyorum.

aynen bende ama yaklasık 1 senedir calıyorum inan bi kez sahne aldım göründüğünden cok daha zor hem düğünü takip etmek ve calmak söylemek bunlar için cook calışmak gerekiyo tam bi sers işi ama napalım işimiz bu gönül verdik bi kere istedik.

Düğün veya eğlence çalmak zordur haklısınız ama öğrenmedende çalınmaz ki :) cankut_95 dediğin gibi gönül verdik bir kere :)

Bence yakınındaki Düğün salonuna git. Oradaki piyanist arkadaşla tanış, düğün oldukça da gidersin.. Eminim oradaki arkadaş sana yardımcı olacaktır.. Ben Üsküdardayım yakınsan banada gelebilirsin...

Bence yakınındaki Düğün salonuna git. Oradaki piyanist arkadaşla tanış, düğün oldukça da gidersin.. Eminim oradaki arkadaş sana yardımcı olacaktır.. Ben Üsküdardayım yakınsan banada gelebilirsin...

Keşke yakın olabilseydim hocam.İzmir'deyim :( Bugün bir düğün salonuna gidip konuşucam insanlık ölmediyse yardım edeceklerini umuyorum.

Düğün salonuyla görüştüm gel ortamı tanı takıl dediler :) Yorum atan herkese çok teşekkürler.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

Geri