Fikir danışıcam yardım eder misiniz ?

Cevap: Fikir danışıcam yardım eder misiniz ?

Bence yakınındaki Düğün salonuna git. Oradaki piyanist arkadaşla tanış, düğün oldukça da gidersin.. Eminim oradaki arkadaş sana yardımcı olacaktır.. Ben Üsküdardayım yakınsan banada gelebilirsin...

stop hocam senin asistanin ben olucam yaz in yanindayim

Bana hocalarım su sekılde tavsıye ettı bıtane kulaklık al 30 dakıka calıs 15 dk dınlen seslerı ıyı algılayabılmek ıcın kulaklık ıyıdır kulaklarını dınlendır 15 dk da bır 6 7 saat calarsan bızaman sonra orgu cope atarsansın bıkkınlık gelır bekaar ve zamanım olsa kadıkoyden tuzlaya salonları gezerdım

Bugün salondaki düğüne gittim ve ordaki piyanist abi ben sana 5 ayda öğretirim merak etme dedi.

bol demo altyapi dinle benim paylasimlarimida dinleyebilirsin

sevgilli arkadasim oyle yapacagina git hem kendine bir is bul ve org kursuna git hem hizli ogrenirsin hemde isin olur tabiki buna sen karar verecekzin

kardeşim bende senin gibiydim çok aşırı severdim orgu hep öğrenmek istedim ailevi bazı nedenlerden öğrenemedim taki bir çayocağnda yaz tatilinde çalışına dek çalıştım bitane korg i4s aldım kimse gelipte şu tuş bu işe yarıyor yok koma şu işe yarıyor şu makam şudur diye söylemedi ben günün büyük bir kısmını orgun başında geçirirdim nasıl olduysa gün geçtikçe öğrendim kendimce zaten heves varsa gerisi gelir kendin evde öğren düğün çıkarcak kadar parçalar öğren zaten ilk düğünlere gidişin çok heycanlı olacak ben en iyi bildiğim şarkıyı çalamadım ellerim titriyordu o ambiyans çok farklı ya ama ben hiç pişman olmadım çok tat alırım bu işlerden ve bence bu iş çok karlı ve iyi para getiren bi iş bizim burda adam 30 binlira kar ediyor yılda ve playback yapıyor namussuz bigün yakalanırsın diyorum bi yılda bukadar kar ediyorum dövselerde bırakmam bu işi diyor biraz uzun oldu galiba :D

Hiç olmadı açarım youtube'u orda çalanların aynısını çalmaya çalışırım.(kendi kendime)

sanırım yanlış anlaşıldım çalışıcam derken orda verilen her işi yapıcam ek olarakta boş oldugumda org u çalan piyanist'i izlicem.

her makamdan 1 sarkı ogeren en basta kurdı usak hıcaz sonrası senın elınde bu 3makam cok onemlı

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

Geri