• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Göktuğ Pa800 Set Anket

Göktuğ Pa800.SET Eksi Artıları

• Kullanılan toplam oy
    536
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Göktuğ Pa800 Set Anket

sagol kardes. Ellerine saglik

mrb. şu an ben bu seti kullanmaya çalışıyorum .Fakat sesleri çok ayarsız.sonuna kadar açık. Ayrıca çalışmayan ritmlerde düzenlenirse on numara olacak. Bu konuda düzenleme yapan sete varsa paylaşımda bulunsun lütfen .ben üzerinde çalışıyorum .bitince tabii ki paylaşıcağım. Ama bu konuda çok iyi değilim. Herşey lafta kalmasın. İyi çalışmalar..........

çalısmayan ritm ben gormedım ıcınde hc seslerıde balans tan ayarlayabılırsn

caba yükleme de mi hata oldu. seti silip yeniden yüklemek gerek sanırım .Bir de hc ses nedir anlayamadım?yardımcu olursanız memnun olurum.

yuklemede sorun olms olablır yenıdn yklemeyı dene

ben seti yüklemeyi ne kadar denedimse hep hata verdi sesler düzgün çalışmıyor ve sanki oktav değişiyor...

mrb. seti nasıl düzenleyeceğiz. sıralamaları örneğin seslerden string ebasıyoruz sax vb. sesler çıkıyor. ritmler 2/4 lerden farklı seyler çıkıyor. Bu düzenlemeyi nasıl yapabilirim.

DÜĞÜN İÇİN ÇOOK GÜZEL HORON AZ KAVAL SESİ HİÇ YARAMAZ MEY SES ZAYIF BUNLARA BENZER ÇOK EKSİK VAR HA BEN DEMİYORUM KÖTÜ allah razı olsun emeği geçenden burda haksıslık yapmak istemem olmazda saygı duyarım

bu set icn neden guncelleme yk tmr 3.guncellemeyı yaptı setn eksgı romanlar onlarda olursa super olur

bu set icn neden guncelleme yk tmr 3.guncellemeyı yaptı setn eksgı romanlar onlarda olursa super olur

kardeş bu sete ben güncelleme yaptım en son 64.mb içinde bol miktarda roman var pa800 dowland bölümünde araştır bulursun. yakında 256.mb lik olanıda paylaşıcam set süper oldu kolaygelsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...