• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Göktuğ Pa800 Set Anket

Göktuğ Pa800.SET Eksi Artıları

• Kullanılan toplam oy
    536
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Göktuğ Pa800 Set Anket

bn bulamadm lınk verırsn ck memnun olurm ayrca 256 mb var onuda beklıyorm

göktuğ set tki seslerin çok çıkması,ses patlaması sorununu nasıl çözebiliriz.sesleri tek tek mi kısacağız yoksa genel bir kısma durumu va rmı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum. iyi çalışmalar.....

kardeş bu sete ben güncelleme yaptım en son 64.mb içinde bol miktarda roman var pa800 dowland bölümünde araştır bulursun. yakında 256.mb lik olanıda paylaşıcam set süper oldu kolaygelsin..

kardesım link verırmısın rca etsem ben bulamadım da

sete eklemeler yapanlar burdan da paylaşamazlar mı..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Moderatör tarafında düzenlendi:

sesler bir yerde toplasaydılar cok iyi ourdu yaylılar bir yerde saxlar bir yerde bağlamalr birde birde karadeniz ritimleri zayıf tekno ve sert 3 ayak ritimleri olursa tabikii kemençe ve tulum seslerii tam canlı bir ses olursa cok iyi olur sesleri net cıkmıyor 2/4 alt yapıları pek zengin değil karışık çalıyor son günçelleme yapan arkdaşalra burdan şimdiden koly gelsin diyorum emeğinize sağlık

set nerde
indircem ama bulamıyorum

evt benim kullandıgım setlerden bir taneside buydu çok başarılı YANLIZ BUNUN YANINDA EKSİKLİKLERDE VAR 5/8 VEYA 10/8 RİTİMLER ÇOK YETERSİZ CILIZ KALIYOR BU YÖNDE DAHA İYİ RİTİMLER YAZILABİLİR VE BUNLARIN ATAKLARINI DAHA CANLI RİTİM BOZMAYACAK ŞEKİLDE YAZILMASI GEREKİR.VE SON OLARAK GENEL ANLAMDA RİTİMLERİN ALT YAPILARI TEKRARDAN ELDEN GECERSE HİÇ FENA OLMAZ HALAY RİTİMLERİNDE ALT YAPIDA GİTARLAR WAH EKLENEBİLİR VEYA DAHA FARKLI SESLER ..

adana ve çevresi için biraz zayıf kalıyor ritimleri. sesleri iyi değil. piyasada daha iyileri var. bazı eklemeler yapılırsa gayet doyurucu olabilir.

bu set 4 senelık arkadaşlar o zaman en ıyısı bu set tı ve hala is gorecek bı set kı pıyasadakı setlerın %60 ı bu set uzerıne karmadır ve bnde bu set tabanlı set kullanıyorm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...