• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

gözünüz aydın s 650 nin fiyatı düştü

Cevap: gözünüz aydın s 650 nin fiyatı düştü

a300 tr yi de gördüm bence s650 ile kıyaslamak yanlış olur s650 çok daha önde

bazı arkadaşlar zarardan bahsetmiş zaten alet 550 euro ne zararı zaten 1400 tl ye alınan bi org en fazla 1200 yada 1100 e satılır..dore nin kampanyası zaten zarar etmeyin diye değilmi bence org alıcıları değerlendirmeli kampanyayı....

medeli orglar 700-800 lira casiolar 1000 lira -1200 lira hepsi bence öğrenci kategorisinde, s650 nin sıfır 1150 TL olmuş fiyatına göre olağanüstü süper alet , ben o fiyata 1 aylık cihazı aldım 2. el, ama cihaz sıfırdı, garantisi var 22 ay, zarar edecek alet değil kesinlikle, cihazı alıp 20 gün kullanıp , yada 1 kere kullanıp yapılan yorumlardan ziyede cihaza sahip olup kullanaların yorumları dikkate değerdir...
Saygılarımla,

s650 yi kullanma ve test etme imkanım oldu hemde neredeyse 1 saat kadar uğraştım. Sesler çok güzel, Salim@batuh setiyle dahada mükemmel olacaktır. A1000 ritimlerini okuyor, kendi için yazılan ritimlerde var ve çok güzel fakat tek sorun menüler çok karışık ve alışılması zor. Pratik değil. İkinci bir org olarak çok süper olu. Mesela bir pa 80 yada XD9 un yanında süper iş yapar. Evde kullananlar ve yeni başlayanlar için çok ideal. Ama bunla bir sanatçıya eşlik etmek. veya bir grupta çalmak işkence olur. Ayrıca, ritim editleme ve yazma olayıda yok. Yinede bu fiyata süper..

Ben xd9 ve bunun arasında tercih yaptım ve xd9 aldım...

cok iyi bir fiyat 1900tl ye kimse almamiştir zaten bi yerde mecburi indirim yapıyorlar ama o paraya alınabılcek güzel bir alet 2.elide 750-800 duşer.. bence s750 ve 950 icin stok tuketiyor d-re elindekini bitiriyor bekletse sattılmaz korkusu sarmış heralde...

gel vatandaş gel batn geminin malları.....alacak arkadaşlara hayırlı olsun.......

Güzel haber açıkcası.

yamahanın satış politikasını halen anlayabilmiş değilim...böyle kampanyalalarla alacak olan kişiler ümitlenip sevinirken elinde indirimi yapılan klavyesi olan ise resmen ruhsal olarak bitiyor.olurda bu kadar mı olur kardeşim.sen bu fiyattan satabiliyorsan demek ki bundan da kar edip,para kazanabiliyormuşsun niye en başta s650 dede a2000 dede bu fiyatlarla piyasaya çıkıp satış rekorları kırmıyorsun.diyecek birşey bulamıyorum herkez için,hepimiz için hayırlısı...

s650 bu fiyata bencede kaçırılmaması gereken alet a300 tr ile kıyaslanamaz kesinlikle s650 de 64 polofoni rgt hafıza hazırlama usb den ritim okuma sweet cool imzalı yamaha nın kaliteli sesler vs. daha bir çok özelliği ile bu fiyata kesinlikle en iyi alet hemde sıfır bence kampanyayı herkez değerlendirmeli ayrıca rgt hafıza ile kullanım çok kolaylaşıyor yeter ki aletin özelliklerini iyi bilin ...

bu fiyata kesimlikle kaçacak alet değil.ritimler sesler son derece ideal.a300 ile kesinlikle kıyaslanmaz...a2000 in lite vesiyonu gibi düşünün.ikinci org alacaklar ve evde çalacaklar hiç düşünmesin...