• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

gözünüz aydın s 650 nin fiyatı düştü

Cevap: gözünüz aydın s 650 nin fiyatı düştü

ya arkadaşlar bırakın artık bu zarar ettik ikinci eli düştü yakarışlarını adamlar indirim yapmış alıcı için indirim her zaman iyidir valla hep canım cennette olsun istiyorsunuz bazılarınız amatör kullansada bazılarınız bu cihazlardan para kazanıyor yapacağınız zarar maximum 1-2 düğün yada 5-6 gece programı neyin zararından bahsediyorsunuz yılda ortalama piyasasına göre 20 ile 35 düğün yapıyorsunuz dışarıda olanlar için salonlarda 80-90 düğün yapıyor zaten aletin parasının 3 /5 katı fazlasını kazanıyorsunuz artık devir değişti 3e alıp 5e satmak yok kardeşim geçen sene 2800 tl ye aldığım led tv nin bu sene 3d olanı 1250 lira napıcaz şimdi aynı buradaki yorumlar gibi samsung firması battı birdaha müşteri bulamazmı diyeceğiz ve artı olarak bu cihaz bana parada kazandırmıyor ben öğrenci servis işi yapıyorum 2004 yılında 46000 tl ye aldığım fiat ducato minübüsü 2007 yılında 22500tl ye sattım kaç org parası ediyor hesaplayın . halen 3-5-7 yıllık orglara sıfır parası isteyen var insaf yani
siz hala 500tl zaradan bahsediyorsunuz yaptığınız kuru gürültüden başka birşey değil

günceldir.....

aleti düşünenler için kaçırılmaz bir fırsat ...

bu alet bu paraya bedava alacak arkadaşlar bence kacirmasinlar parasına gore iyi bir cihaz..

şimdi bu paraya bedava- şubat sonu yeni set çıkınca extra bedava olacak

Gazlama yok, mega voice , slide guitar , sweet flute, sweet alto saxophone, cool ep, cool rotary orglar, tyrosdan gelme synth sesler ( toplam 30 a yakın özel batı sesi) megavoice gitar alt yapılı rock pop dance ballad ritmleri a300 de bulunmamaktadır, a300 tr olup da , s650 de olmayanlar için set yapılıyor, a300 de usb ,kart, disket okuyucu yoktur, ilave ritm ekleme şansın yok, Fiyatına göre çok iyi cihaz dedik, hangi fiyata göre ? 1200 civarı fiyata göre 1900 e göre değil....

Doğru diyosun kardeşim çok doğru bende zaten a300 den ıyı dedım , fakat bır mal degerınden fazla lıralara satıldıkca bız ekmegını tastan cıkaranlar ve bes kurus kazanmayıp ta evde calanlar hep pahalı almaya mahkum kalacagız.neden bk 5 pa 500 tr a 2000 aynı sevıyeye ındıler her 3 alet de 2300 cıvarında cunku aralarında rekabet var.bu durum bır zamanlar korg i3 ve e96 arasında da yasanmıstı.bakın gorun s 650 yı bu fıyata alanlar keske almasaymısım bak 20 tane sample edılmıs cıplısı cıktı dıyebılırler.bırakalım ınsanları rahat , ucuz demeyelım.

s 650 nin hakkını yemeyelim or 700 a 1000 den nasıl farklıysa s650 de a 300 den o kadar farklı :D saygılar

Tabiyki katılıyorum a 300 alacak olanlar s650 alsınlar.Sonuna kadar katılıyorum

acaba or 700 ritmlerini okuyabilir mi bu alet***