halit hocam... samimi duyguların için teşekkür ederim... Diğer arkadaşların uyarılarınıda dikkate almak gerekir...Alıcılar bütçesini, müzik türlerini düşünerek karar vermelidir..
Beni arayıp danışan tüm müzisyenlere GW8 alın almayın diye terkinde bulunmadım..Zira kişi oyun havasından başka bir şey çalmıyorsa O kişi için bu aletin teknik konuları önemli olmayabilir.Bir ay sonra sıkıştığımda satıp az zarar edeceğim org istiyorum diyenlere bu org yaramayabilir..Buna benzer yüzlerce konu yazılabilir......Bilgi verdiğim konular kişiye göre değişmeyen hususlar. Bunlar istanbulda, pariste, berlinde, romada değişmeyen konular.Bu konulara bir allahın kulu itiraz edemez.Örneğin;
--Gw8 256 Mb büyüklüğünde ses kütüphanesine sahiptir...Korg pa2x-pa800 128 Mb, korg pa80 32 Mb, ketron xd9 32 Mb,
korg i 30 16 Mb ,,roland GW7 32 Mb büyüklüğünde ses kütüphanesine sahiptir...Buradaki büyüklük sesin kalitesini, ses adedini direk etkileyen hususlardan birisidir.
--- Çok tutulan Roland Ga600 e 8 kullanıcı ritmi yazılır. GW8 ' 100 ritim yazılır. 200 midiyi orgun içinden 999 midiyi flaş diskten okur.
---GW8 128 polifonik sese sahiptir.
----GW8 mp3 playere sahiptir... Korg pa800 de mp3 player sonradan 200 euro alınıp takılır. GW8 inkinden bir gömlek üstündür. zira mp3 çü transpoze üstünlüğüne sahiptir.
---GW8 de ritmin tüm unsurlarına(davul-bas-6 acc) equlayzer veya compresör gibi tonu direk etkileyen efektler uygulanır..
---GW8 100 adet sesi editleyip user seslere, 128 adet sesi editleyip performans seslere kilitler...Mp3 çün üzerine canlı 2 ses üst üste eşlik eder...
......
.......
..... fiyatı peşin 1.000 dolar...
Karar sizin....