Roland Klavyelerin Kullanımı o kadar zor deil...Sonuçda Alışma Meselesi...İş Kişide Biter...
iş kişide bitiyor elbet .!! ama bitene kadarda canı çıkıyor.
Roland Klavyelerin Kullanımı o kadar zor deil...Sonuçda Alışma Meselesi...İş Kişide Biter...
mustafa abi tebrik ediyorum konuyu çok iyi açıklamışşsın verdiğn bilgilere can-ı gönülden katılıyorum. tabi diğer arkadaşlarda güzel yorumlar yapmış. GW-8 in özelliklerine sahip diğer marka aletlerin fiyatları el yakıyor. ben marka fanatiği falan değilim ne ile iş yapıyorsam onu kullanırım. işimi gören en uygun aleti alıp onunla iş yaparım. işimi gören korg roland ketron yamaha herhangibiri olabilir herşeyden önemlisi benim işimi görmesidir.. özetleyecek olursak gw-8 fiyatına göre çok üstün bi alet buna kimse göz ardı etmemeli. fiyatından bağımsız değerlendirecek olursak gw-8 yine iyi alet. yani sadece fiyat ve özellik orantısı kurmamak gerekiyor. şahsen gw-8 hakkında hiçbir bilgim olmadan aleti deneyip kullansaydım su anki fiyatının çok üstünde bir fiyat tahmininde bulunurdum sanırım..
iş kişide bitiyor elbet .!! ama bitene kadarda canı çıkıyor.
değerli üstadlar bu konudan ve forumdaki gw8 hakkındaki daha önce açılan konulardan takip ettiğime göre gw 8 deki ses kalitesi özellikle batı sesler ve ayrıca yabana atılmacak kadar iyi olan türk ve arap sesler konusunda bütün yorum yazan üstadlar ve aleti kullanan üstadlar hem fikir
ayrıca diğer ortak bir görüş ise drum kit tonlarının çok iyi olduğu ve yaterli adette olduğudur
çok ve farklı drum kitlerlede ritim yazıla bildiğine göre :ki bence roland için en önemli özelliklerden biri
geriye ne kalıyor profosyonel şekilde ritimler yazılması yani ritim yazma konusunda gerçekktn marka olmuş üstadlar cevo mehmet doğdu emo baykal cüneyt ertaç gibi
zuhal müziğin bu konuda masraftan kaçmaması lazım bence
tamam gw 8 ritimleri var baya paylaşımda ama farklı seri rolandlarda dönüştürülen ritimler biraz tatsız kalıyo tonsuz kalıyor ve sadece belli kitlere uyum sağlıyor
Sonuçda Klavyeyi Kendin İşleyecen...