Gw 8 yeni tr setten demolar

• Konbuyu başlatan sinan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 63
  • Görünümler : 11K
Cevap: Gw 8 yeni tr setten demolar

dostum tamam güzel olmamış olabilir ama burda onu rencide edeceğine sen yazda seni dinleyelim burda onu bunu eleştirip artislik yapacağına yaz bakalım ritmide birazda biz dalga geçelim seninle en azından adam yapmış sende onu yapacak cesaret bile yok bence sen müzikten anlamıyorsun destek vermen gerekirken yerin dibine sokuyorsun ayıp ayıp yakıştıramadım

belamısın nein defol git cevap bile vermiyorum...ulan hıyar vermediğimi nerden biliyorsun...ben bu forumun 4yıllk üyesiyim....

bu ritmi acmak icin style works lazım. rolandımızda yok. neyse 4-4 lük diyorsan oyledir ritim ama 4-4 lük kalıbın icine 9-8 sıgdırmıslar. cünkü kulagım 9-8 duyuyor. bu da tahminimce ritmin convert oldugunu gösteriyor.

klavyeniz nedir? ben convert edip göndereyim...

4/4 kalıbın içine 2-4 sığdırılır 8/4 sığdırılır ama 9/8 olmaz...olabilmesi için ritimde kopukluk olması lazım...mesela 5/8 ritime 10/8 olur...yada tam tersi..yine başka bir örnek 3/4 e 6/8 yada tam tersi...

:) 4 yıl olunca ne değişti :) bi atasözü var ama yakışmaz burda tecrübeye göremi hareket ediliyor insanlığa göremi? allahıma binlerce şükür müslümanım ve tc vatandaşıyım bunu size vurgulayarak hatırlatırım ama bence siz bi müzik hocasına gidip hocam bende kişilik kayması oluştu derseniz yardımcı olacaktır nede olsa hocalarımız nezihtir

it ürür kervan yürür..bilgi paylaştıkça çoğalır...biz de burada birbirimize bildiklerimizi söyleyip bilgilerimizi çoğaltıyoruz..buranın amacı bu yani...
seni de banlamasınlar sonra dikkat et!!

Ritim yazılırken önemli olan unsurlar bence;
1 - Ölçü
2 - Vuruşlar

Diğer unsurlar 2. planda olup önemsenecek derecede değildir.Kalıp varsa kalıp kullanılır, İstediğin gibi yapabilirsin.

pop halayın dışında diğer demoları beğenmedim kardeşim kusura bakma.köçek ritminde snare vardır arkadaşlar.köçek derken bulgaristandan türkiyeye göçen macırların yöresel oyunlarından bahsediyoruz.ankara köçeği değil.

klavyeniz nedir? ben convert edip göndereyim...

4/4 kalıbın içine 2-4 sığdırılır 8/4 sığdırılır ama 9/8 olmaz...olabilmesi için ritimde kopukluk olması lazım...mesela 5/8 ritime 10/8 olur...yada tam tersi..yine başka bir örnek 3/4 e 6/8 yada tam tersi...

Quantize yi sıfır yapıp 4-4 icine 9-8 yazabiliriz counter. hani sen demiştin ya her beatta ritimde tokmak vurcak diye birşey yok aralardada vurabilir bagımsızda vurabilir. bu mantıka 4-4 ün icine sıfır quantize ile yani serbest vurusta 9-8 yazılabilir.

Ritim meselesi gerçekten bu formda abartılmış durumda gerek bar gerek düğünlerde orgların üzerinde bulunan ritimleri kullanan birisiyim.İstinalar hariç,bugüne kadar ne kimseden bir laf duydum ne de kardeşim bu ne biçim ritim diyeni gördüm.Yapıyorum progmamı alıyorum ücretimi.Parçanın ritmi 2/4,3/4 her neyse yeterki ölçü ve tempo uysun en kralı sana yanlış çalıyorsun diyemez, beğenip beğenmemek kişiye göre değişir.Bunun yanında melodin akıcı ve kulağa hoş gelmeli,yorum katlamalısın.
Sonuç, ne kadar güzel ritim olursa olsun , ne kadar güzel çalarsan çal,bazı kişiler
bir kulp bulacaktır.Bunlara aldırış edip kafana takarsan bu işi bırakmak zorunda kalırsın.
Herşeyden önce yaptığını kendin beğeniyorsan gerisi hikayedir.

Quantize yi sıfır yapıp 4-4 icine 9-8 yazabiliriz counter. hani sen demiştin ya her beatta ritimde tokmak vurcak diye birşey yok aralardada vurabilir bagımsızda vurabilir. bu mantıka 4-4 ün icine sıfır quantize ile yani serbest vurusta 9-8 yazılabilir.

peki kabul edelim..gönderin o zaman öyle bir ritim illede roman çalalım bakim olacak mı?