Cevap: gw8/va7/bk3 tercih
Selam abicim;
Yazının benimle ilgili olan kısmına cevap verme ihtiyacı hissettim. O zamanlar bana defalarca teşekkür etmeniz beni ziyadesiyle memnun etti zaten. Sizin ettiğiniz teşekkürler, benim size gönderdiğim bir klavuzdan çok daha değerlidir. Bende iken bir kağıt parçası, sizde iken değerli bir yardımcı.
Bu forumda bu şekilde düşünen bir çok arkadaş var emin olun. Bana bir süre önce boş disket gerekiyordu ve foruma konu açarak yardım istedim. Türkiye'nin dört bir yanından arayanlar oldu. Disket sürücüyle birlikte ücretsiz göndermek isteyenler oldu
"İhtiyacımı gördüm" dememe rağmen, "ben yinede göndereyim, lazım olur" diyenlerde oldu. Sonuç olarak sitenin adminlerinden Berkcik, yakın olduğumuz için sağolsun, varolsun kalktı disketleri ayağıma kadar getirdi. Bende bunları sonsuza kadar unutamam. Yani demem o ki; buradaki paylaşma amacını sonuna kadar yaşatanlarda çok. Ben sizin yaşadığınız durumlar için bir yorum yapamam elbet ama genel olarak kendi tecrübelerimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim; Canımızı sıkan durumlar ve kişiler her zaman olabilir ve oluyorda. Önemli olan gereksiz durumların içerisinde bulunmadan, bu gereksiz durumların sizi içerisine çekmesine izin vermeden kestirip atmak, burada bulunmanızın asıl amacından şaşmamaktır. Canınızı sıkan bir yazıya cevapsız kalmak bazen en büyük cevaptır.
Şu yazdığım yazı bile beni gereksiz durumların içerisine çekebilecek bir yazıdır. O yüzden burada bitirmek lazım.
Saygı ve sevgilerimle.
Selam abicim;
Yazının benimle ilgili olan kısmına cevap verme ihtiyacı hissettim. O zamanlar bana defalarca teşekkür etmeniz beni ziyadesiyle memnun etti zaten. Sizin ettiğiniz teşekkürler, benim size gönderdiğim bir klavuzdan çok daha değerlidir. Bende iken bir kağıt parçası, sizde iken değerli bir yardımcı.
Bu forumda bu şekilde düşünen bir çok arkadaş var emin olun. Bana bir süre önce boş disket gerekiyordu ve foruma konu açarak yardım istedim. Türkiye'nin dört bir yanından arayanlar oldu. Disket sürücüyle birlikte ücretsiz göndermek isteyenler oldu
Şu yazdığım yazı bile beni gereksiz durumların içerisine çekebilecek bir yazıdır. O yüzden burada bitirmek lazım.
Saygı ve sevgilerimle.