Herkes okusun

Cevap: Herkes okusun

Yerden göğe haklısınız. Ben yeni üye olduğumdan üstüme almıyorum ama teşhir şart. Diğer prof. üyeler töhmet altında kalmamak adına. Kendi bilir. Acaba diyorum. Çalıştığı işyerinde ek iş yasaklığınımı ikaz ettiler? Tamamen uydurmam ve tahminim tabiki. Genelde alışlarda kazık yeniliyor. Satışta böyle olması, insanın çok boşta, temkinsiz bulunmasından kaynaklanmaktadır. Zaten bir tuhaflık var ki hemen konuyu kapatmak istemektedir. Yinede kendisine büyük geçmiş olsun derim. :confused:

ek iş yapma yasağı diye birşey yok nice öğretmmen assubay arkadaşlarım var müzisyenlik yapıyor

Hocam çok geçmiş olsun. Bu alım satım işlerinde çok dikkatli olmak lazım. Peşin parayı görmeden yada para transferi garanti olmadan cihazı göndermemek lazım. Benimde başıma geldi. Sonra parayı alana kadar vay haline. Bir daha yemin ettim kıyakçılığın sonu ayakçılık bir daha insanların sözüne güvenerekten alışveriş yapmam. Tekrardan çok geçmiş olsun.

teşekkür ederim ürünleri ankaralı arkadaşa pazartesl günü yolluyorum net olarak yarın belli olucak trakya müziğe özel %50 indirlmli mikrofon satışı devam ediyor dostlarınızı yönlendirin bu fırsatı birdaha sunmuycam tesissatta test ediyoruz maltepede yerimiz

ilan günceldir arkadaşlarrr