ne oldum demiyecen ölümlü dünyada ne oalcağım diyecen.
orası forumlukdan çıkdı mahkum gardiyan işine döndü çıtını çıkaramıyorsun
ordaki yöneticiler sanki o rütbeleri iyice gerçeğe bağlamışlar aralarında iyileride var tabiki ama .. işin özü orda artık emeğe saygı kalmamış.. neyse .. yolunu kayıb eden derviş gönül yoluyla yolunu bulurmuş gönlümüzde burayı seçtiyse vardır bir bildiği tanışdığıma sevindim kader arkadaşım ..
aslında orda her telden arkadaşımız var ama sağ olsun modlar barındırmıyorlar.. Bende korg kullanıcısıyım ama rolandda yamahada kullandık hepimiz.. Forum demek paylaşım veya tartışma platformudur.. Benim bildiğim ama ne hikmetse benim düşüncem çoğu banlanmışdır.. Neyse fazla konuyu deşmek istemiyorum aramızda casusular olabilir sağlık olsun .. Daha hiç birşey bitmiş değil burdan devam ederiz.. Hep beraber...hayırlısı olsun genelde korgtr sitesine korg alanlar çoğunlukla orgları korg olduğu için tatmin olmak için kayıt olurlar diğer model kullananlar orada pek ses leri çıkmaz son zamanlarda bir iki tyrosçu demo memo koydular ama silinip gittiler orada korgtur en iyi org işte diğer marka larda burada söz sahibi oluyor biraz