• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

herkeze slm foruma geri döndüm

Cevap: herkeze slm foruma geri döndüm

ewallah raporsuz sağ olasın senide halen burda görmek çok güzel..

arkadaşlar hepinize selamlar yeniler belki tanıyamayabilir ama eskilerden beni tanıyanlarınız vardır..
trakya müziğin çok eski üyelerinden biriyim. uzun zamndır sitede yoktum ...
burdan kopmamaın sebebi... site eskiden saldırıya uğradı bir dönem kapandı sonra açıldı üyelikler iptal edildi yeniden toparlanmaya çalışırkene baya üye kayıp etti.. o sıralar hepimzinde bildiği korgtr net sitesine geçtim .. trakya muzik virüs saldırsına uğraması sebebiyle diğer site biraz daha fazla ilgi gördü.. çoğu üyeler oraya kayıt oldu.. :( 4 sene emeklerimi oraya verdim..
çoğu kişiye yardımım dokunmuştur her konuda.. geçenlerde hiç gereksiz görseniz gülersiniz bir konu ya cvp yazdım konuyla alakalı bişiydi yazdığım cvp da (bir kaçtane kıl yönetici ) 1 hafta siteden uzaklaştırdı.. 1 hafta sonra üyeliğim aktif olunca aynı konun altına neden uzaklaşıtrıldıgımı dile getirme istedim 10 dk içinde siteden süresizce uzaklaştrıldım.. ve beni iyi tanıyan yöneticiler bile seslerini çıkarmadılar.. ben bu sitey 2004 senesınde üye oldum 4 sende burda zaman geçirdim ..burda da da org yüzünden çok tartışmalrımız oldu bir kere olsun siteden uzaklaştırılmadılar.. buda ne demek oluyor bu forum üyelerinin değerini biliyor.. ve kabul ederseniz evime geri geldim arkadaşlar..
bundan sonra ki yardımlarım çalışmalarım her konuda set ritim teknik md midi payalşımlarımı burda yapıcam...
iyi varsın trakya müzik..

valla hocam trakya müzik sitesi yöneticileri gerçekten sabırlı bir yönetim sergiliyor,

bende önceleri moderatör görevi almadan önce çok ateşli hararetli tartışmalarımız oldu ama seviyeyi unutmadık tabi yinede sabırlı bi yaklaşım sergilendi inanırmısınız bu yaklaşım benim çok hoşuma gitti,eğerki bi sorun varsa yönetici arkadaşlarım özel msjla ortalığı sakinleştirmesini bildiler ve örnek oldular,

bu yaklaşım trakya müzik sitesini daha çok sevdirdi,burada tüm üyeler admin başta olmak üzere moderatörler ve yöneticiler arkadaş gibi kardeş gibiyiz,çok olgunca bi yaklaşım var yöneticiler ve moderatörler tarafından,
bu yüzden TRAKYA MÜZİK on numara herşeyde,

haklısın zatende böyle olması gerekli.. ben tatrtışma nile yaşamadım bir anda olup bitti her şey neyse .. onlar öyle yapmaya devam etsinler...

Hoş geldin kardeşim, özüne dönmen iyi olmuş ;)

tşk. çetin . sağ olasın

haklısın zatende böyle olması gerekli.. ben tatrtışma nile yaşamadım bir anda olup bitti her şey neyse .. onlar öyle yapmaya devam etsinler...

biliyorum o olayı hocam konu türkcel....v.s idi :)

aynen zafercimm bişi anlamadımkii.. hani videodaki adamın konusmaına yönelik bir cvp dı ama .. birine fena batmış anlaşılan :)