-evet arkadaşlar,ilahi ve tassavvuf alt yapıları çoğu zaman,sünnetlerde davetlerde lazım olan altyapılardır müzisyenlere,ama malesef normal şarkı altyapıları gibi pek uğraşan olmadığından çok paylaşılıp bulunan altyapılarda değillerdir.eskiden olduğu gibi yine bu altyapıları bu konu altından tekrar paylaşmaya başlayacağız.ben elimde olanları paylaşmaya başlıyorum yavaş yavaş,fırsat buldukça ve yeni çalışmalar buldukçada eklemeye devam edeceğim,herkezden aynı tutarlılığı ve duyarlılığı bekliyorum,hadi dolduralım burayı eskiden olduğu gibi...
_Not: Üyelerimiz tarafından yapılan paylaşımları artık elimden geldiğince ilk sayfada,kolayca istediğinize ulaşın sayfa sayfa aramayın diye paylaşım yapanın adıyla beraber toplayacağım.Sizler link sahiplerine yönelik yorumlarınızı ve emeğe saygı adına paylaşım yapanlara teşekkürünüzü eksik etmeyiniz...
_Not: Üyelerimiz tarafından yapılan paylaşımları artık elimden geldiğince ilk sayfada,kolayca istediğinize ulaşın sayfa sayfa aramayın diye paylaşım yapanın adıyla beraber toplayacağım.Sizler link sahiplerine yönelik yorumlarınızı ve emeğe saygı adına paylaşım yapanlara teşekkürünüzü eksik etmeyiniz...
Moderatör tarafında düzenlendi: