ilginç kaza :)

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
sevgili dostlar sabah 5 saatlerinde mekandan eve giderken önüme birden köpek çıktı çarpmamak için direksiyonu sağa cevirdim kurtardım ama sonra araç sola dönmedi birden sola dönmesi ile 2 /3 tur asfaltta balerin gibi döndüm sonra yoldan çıkıp 3 takla açtım ve resimdeki gibi yan durdum araçtan burnum dahi kanamadan çıktım araç pert durumda hoşaf oldu ama bana 1 şey olmadı? sizcede ilginç değilmi acaba köpeğe çarpmadım diyemi?

Ekli dosyalar

• 01042011105.jpg
    01042011105.jpg
    199.6 KB · Görünümler: 238
Cevap: ilginç kaza :)

geçmiş olsun hocam ,

saolasın üstad vallaha alman arabaları çok sağlam bunda air bag felanda yok helal valla bmw ye bu arada aracı satmaya karar verdim bu haliyle almak isteyenler arac 6500 tl ye vercem 2000 lira masrafı var piyasası 10 000 14 000 tl arası bilginize

Çok büyük geçmiş olsun, akacak kan başta durmazmış sağ salim o araçtan çıktığınız için şükretmelisiniz...

bizi yaradana binlerce şükür geçmiş olsun diyen üstadlarımada teşekkür ediyorum ölüm 1 saniye kadar yakınmış onu gördüm ve tüm gazinoda çalışan dostlarıma sesleniyorum paydosta çok dikkatli aracınızı sürün yüce rabbim kimseye kaza göstermesin

Allah korumuş üstad verilmiş sadakan varmış.Araba bmw olması bahane yani hocam yat kalk Allah'a şükret ;)Neyse Allah daha beterinden korusun,tekrar geçmiş olsun...

kardeşim gecmiş olsun allah beterinde esirgesin verilmiş sadakan varmış allah birdaha göstermesin

Geçmiş olsun üstad.Geçen ay ben bir köpeğe çarptım.Arabam Broadway olduğu için kaçmayı denemedim.Çünkü bir yanım araba, bir yanım bariyer ve arkam yine arabaydı.Köpeğin kalçasına vurup geçtim.Çok üzüldüm :( Allah korumuş seni.

geçmiş olsun ..ucuz atlatmışsın ..başka bir cana zarar gelmesin diye kendi canını tehlikeye atmışsın .allahta senin canını sana bağışlamış .araban için hiç üzülme.. daha iyisini alacaksın buna şüphen olmasın.

Büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın, sadaka vermenizi tavsiye ederim.

Kaza için;
Kesinlikle direksyon kırmayacaksınız böyle durumlarda.
Frene basıp durmasını bekleyeceksiniz, durmadıysa da yavaşladığı kadar hız ile çarpacaksınız. Karşıdan gelen bir araba ile kafa kafayada çarpışabilinir böyle durumlarda uçurumdan uçması da cabası. İnsan bile çıksa karşınıza geniş olmayan yollarda direksyon kırmak çok tehlikelidir.