Istanbulda kar yağışı

İyiki Doğdunuz :)

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Istanbul anadolu yakasında yoğun kar yağışı var bütün meslektaşlarıma alahtan kolaylıklar diliyorum açta açıkta kalanlara rabbim sabır ve kolaylıklar versin

Cevap: Istanbulda kar yağışı

tuzla da yolda kaldim kar nedeniyle cenazeden donuyodum nete telefondan giriyorum 7arac yolda kaldik zincirde koptu

Allah yardımcısı olsun bu çetin havada dışarıda olanların.

Şu anda istanbul 33 yılın en soğuk günlerini yaşıyor.Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.Özellikle dışarda kalanlar varsa lütfen görür veya duyarsanız duyarlı olalım;

İBB:455 13 00 veya,
AKOM:0216 517 08 01-03 numaralı telefonunu arayarak bildirelim...

Ankara'da ben böyle soğuk görmedim.Soğuk yakarmı insanı,yakıyor işte..

aynen arkadaşlar.dondurucu bir soğuk var.7 şubata kadar böyle devam edecekmiş.allah evsizlere,yakıtı olmayanlara yardım etsin.tabi sokak hayvanlarınıda unutmamak gerekir.kapınızın önüne artık yemek ve ekmeklerinizi koyun lütfen.

Gerçekten Türkiye' nin bir çok bölgesi donuyor. Allah aç ve açıkta olanlara yardım etsin. Bu arada büyük şehirde yaşamanın derdi de büyük oluyor. Özellikle ulaşım şorunu... Hem insanlarımıza yardımcı olalım, hemde sahipsiz hayvanlar için duyarlı olalım lütfen. Sevgiyle kalın.

ıstanbullular bugun dıkkat sımdıye kadar yagan enbuyuk kar bugun yagacak balkanlardan gelen kar yagası tekırdag kırklarlelı uzerınden ıstanbula gırıs yapıcak buzamana kadar yagan enbuyuk kar bugun yagacak ve aksama kadar surucek bılgılerınıze