• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

İşte Göktuğ Pa800.SET !!! 2010 En İyi Setidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İşte Göktuğ Pa800.SET !!! 2010 En İyi Setidir

tesekkurler

paylaşım için teşekkürler...
yapana ekstradan teşekkürler...

artılar:
ritmler iyi seçilmiş...özellikle sahne alacak arkadaşların tam işine yarayacak nitelikte..

eksiler:
ama açıkcası saund kalitesi olarak biraz beklentilerimin altında çıktı...
seslerin ve perfomansların kiminin volumü yüksek, kimi kısık..
her user ses veya ritm değiştirdiğimde elimi balance slider a götürüyorum...
single toach lar tamamen boş...
ritm ve performans listesi çok karışık...ezberlemek epey bi zamanınızı alabilir...

sonuç:
uğraşılmış bir set...
ama tüm düzenlemeler bitirilmemiş(tabii ki bu çok emek gerektiren bir iş),
biraz daha emek harcansaydı "yükle ve keyfine bak" bir set olacakmış...

Moderatör tarafında düzenlendi:

emeğinize bileğinize ve yüreğinize sağlık...teşekkürler

ellerine sağlık...karşılıksız bir paylaşım olduğu için ne kadar geniş bir yüreğe sahip olduğun belli.yolun açık olsun.sağolasın..

Sette şu eksik bu eksik şu yok bu yok diyen arkadaşlara yazıyorum:

Ben bu seti tamamen karışıklısız paylaştım ve tamamen kendi kullandığım cihazlara göre balansladım hayatımda hiç single touch kullanmadım vs...
Çok ilginç insanlar var yaaa bunu bulduğunuza şükredin kardeşim!!!
Siz böyle yaptıkça insanların hevesini kırıyorsunuz.
Sana göre eksik olan şeyler bana göre fazladır senin için eksikse kendin gider o eksikliği eee herşey için armut piş ağzıma düş diyorsunuz.
Ayıp kardeşim ya ayıp
Aklınızı başınıza alıp adam akıllı düşünün bu ülkede neden sıkıntı çekiyoruz diye.
Sıkıntının kaynağı bizleriz aslında ama kimse bunun farkında değil.
Neyse herkese hayırlı işler...

--Albayrak Hocam ne desen yerden göğe kadar haklısın...Senin set para vererek aldığımız usb lerden de bence hiç farkı yok hatta ritim yönündende çok çok iyi... burda ağzı olan konuşuyor , yani ; bilen de konuşuyor , bilmeyen arkadaşlar da rastgele konuşuyor...

--Önce şunun bilinmesi lazım ki senin bu setin sayesinde artık para vererek usb almaya hiç gerek kalmadı...tüm pa 800 cüler adına sana teşekkür ediyorum...!

--emoexb ve emousb kullandım... mesela ; emo ritimlerinde çoğunda saund belki kaliteli ama... işe yarayacak ritimler traştı...özelliklede emodaki 2/4 ler çok berbar ve hiç akıcı değildi...düşünün yani misket ritmiyle düğüne başlayıp sonra hızlandırıp misket ritmiyle düğünü bitiriyordum...

--ve dynacord anfi EV kolon kullanmama rağmen onunda gümleri kikleri boğuk ve pat yani net değildi..galiba cihazdan dinlemeden orgun kendi üstünden dinleyerek balans yapmış....seslerine gelince de hele hele elktro saz sesleride resmen gitar gibiydi..insanlar nasıl o seslere saz diyebiliyorlar hayret bence...saz la uzaktan yakından alakası yoktu... düğüncü birisi olarak senin 2/4 ün maşallah zımba gibi.... ALLAH tuttuğunu altın etsin....

paylaşım için teşekkürler...
yapana ekstradan teşekkürler...

artılar:
ritmler iyi seçilmiş...özellikle sahne alacak arkadaşların tam işine yarayacak nitelikte..

eksiler:
ama açıkcası saund kalitesi olarak biraz beklentilerimin altında çıktı...
seslerin ve perfomansların kiminin volumü yüksek, kimi kısık..
her user ses veya ritm değiştirdiğimde elimi balance slider a götürüyorum...
single toach lar tamamen boş...
ritm ve performans listesi çok karışık...ezberlemek epey bi zamanınızı alabilir...

sonuç:
uğraşılmış bir set...
ama tüm düzenlemeler bitirilmemiş(tabii ki bu çok emek gerektiren bir iş),
biraz daha emek harcansaydı "yükle ve keyfine bak" bir set olacakmış...

''ac2ronay kardeşim ; kusura bakma seni eleştirirken akşam yorgunluğundan olsa gerek bazı kelimeleri düşünmeden sert yazmış olabilirim...onları silip düzeltip eleştirini yumuşak şekilde eleştiriyorum :)

---göktuğ arkadaş bana göre 10 numara bir set yapmış şu ana kadar da bedava setlerin en iyisi olmakla beraber , paralı setler ve usb lerinde çoğundan özelliklede ritim bakımından bana göre çoğu ritmi daha iyi ..bu set sayesindede millet artık usblere para vermekten kurtuldu....diyorum....

'''' 1-- saund kalitesi bence ; piyasadaki beleş setlere göre 4/4 lük ve 10 numara...nede olsa beleş yani..bunu ben değil iyi bilen bir çok arkadaşta söylüyor... peki ; kullandığın hangi beleş setin saundu ,yada paralı set bu setten daha kaliteli söylermisin....???

ac2ronay kardeşim senin diğer şikayet ettiğin şeyler de kusura bakmada çok basit ayarlar bunlar biraz uğraşırsan bu ayarları kolayca yapabilirsin...bilmiyor olabilirsin o zaman dur sana tarif ediyim biraz uğraşırsan kesin yaparsın...takıldığın yer olursa burdan yaz sana tekrar anlatırım...

'''' 2-- kullandığımız her ritimde sanki 50 tane değişik sesmi kullanıyoruz ???...ritmin altına 4 tane değişik ses kaydetme hakkın var... volümü düşük olan sesin varsa volümünü artır , volümü yüksek olan sesinde varsa onunda volümünü azalt ve ritmin altına o şekilde kaydet , sana o sesler her çağırdığında o ayarladığın volümde gelir....bak ne kadar kolay...

'' yok ben illaki ben 50 tane değişik ses kullanırım diyorsan da , performansda ki seslere tek tek bak volümü ayarlayarak ekranın en üst köşesinde ki yere tırnaklayarak write performans a da tırnaklayarak volümünü ayarladığın şekilde sesleri performansına kayıt etmiş olursun..( orgu her kapatıp açtığındada aynı kalması için ) performandan da o sesi her seçtiğinde de o sesler kaydettiğin volüm ayarında karşına gelir...bak buda ne kadar kolaymış...

'''' 3-- ritim ve fermormans seslerin yeri çok karışık demişin... kardeşim beğendiğin sesleri ve beğendiğin ritimleri bir kağıt kalem alarak not et...ve istedigin yere onları taşı...bu kadar basit... orgda taşımayı da bilmiyorsan..usb den aklında kalacak sekilde istediğin banklara tek tek load yaparak yükle...bak buda çok kolaymış...

'' Yani sonuç olarak adam işin zor kısmını yapmış...işin çocuk oyuncagı olan kısımda bize (zevkimize ) bırakmış ...zaten o kısımda herkesin kendi zevki ve kendi kolayına gelen şekli nasılsa ona göre volümünü de ayarlasın , ses ve ritimlerin yerlerinide ayarlayıp ( write yapki sabit kalsın ) ona göre kullansın...

--- Albayrak hocam sitem etmekte de çok haklı ... bunlarda olsaymış yükle keyfine bak olurmuş...yani armut piş , ağzıma göre pişerek ağzıma düş olurdu doğru....belki Albayrak Hocam daha güzel şeylerde ekleyerek 2.setini yapacak bu yüzden yapmasada haklı yani...

--- eleştirirkende SETİ DAHA DA GÜZELLEŞTİRMEK İÇİN ; mesela FALAN SETTE Kİ çoğumuzun işine yarabilecek şöyle güzel bir ritim ve güzel farklı bir ses var..diye belirtelim ki , onuda alıp set yapmaktan anlayan arkadaşlar setimizin içine koysunlar setimiz daha da güzelleşsin
---

Ferit yazdıklarınız için sizi uyarıyorum. yukarıda saçmalıyorsunuz dediğiniz arkadaşımızın yazısında sizin bu yorumunuzu hakedecek bir durum yok.
herkez seviye ve saygı çerçevesinde görüşlerini belirtir.

bence asıl siz Doktor ali /a2ronay dan özür dilemelisiniz..

''ac2ronay kardeşim ; kusura bakma , seni eleştirirken akşam yorgunluğundan ve gün sonunun stresinden olsa gerek bazı kelimeleri düşünmeden sert yazmış olabilirim...onları silip düzelttim , eleştirini yumuşak şekilde eleştiriyorum :)

helall olsun helalll eline yüregine saglik süper bir set daha ne olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri