İtiraf Sayfası

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: İtiraf Sayfası

seti enkısa zamanda paylaşacağım siteye vefa borcum var tabiki hepinizede kardeşlerim benim
 
Cevap: İtiraf Sayfası

Elle yazılan ritimlerin bilgisayarda yazılanlar kadar berrak ve kaliteli olmamasından rahatsız oluyorum.
 
Cevap: İtiraf Sayfası

düğünlerde havaya atılan paraları bana getirmelerini hayal ediyorum :) tabiki öyle olmuyor herkes çaktırmadan cebine indiriyor :)
 
Cevap: İtiraf Sayfası

Madem herkes bir itirafta bulunuyor ne yalan söyleyeyim düğün salonunda çaldığımda gelen misafirlerden mini eteklilerin bacaklarına bakmadan kendimi alamıyorum. Bir çok kez bu konuda şarkı sözlerini bile unuttuğum oluyor. Napıyım kendimi alamıyorum. Kardeşim tamamda bunlarda çok kısa giyiyorlar yahu Allah bizlere sabır versin.
 
Cevap: İtiraf Sayfası

madem herkes bir itirafta bulunuyor ne yalan söyleyeyim düğün salonunda çaldığımda gelen misafirlerden mini eteklilerin bacaklarına bakmadan kendimi alamıyorum. Bir çok kez bu konuda şarkı sözlerini bile unuttuğum oluyor. Napıyım kendimi alamıyorum. Kardeşim tamamda bunlarda çok kısa giyiyorlar yahu allah bizlere sabır versin.

pis sapık :D:D:D:D:D:D:D:D
 
Cevap: İtiraf Sayfası

Düğünde gelip de çok bilinen bir parçanın adı yerine ortasından iki sözünü söyleyip de o şarkıyı hatırlamamızı isteyenlere sinir oluyorum. Sadece solistlik yapan arkadaşları bilmem ama bizim için zor oluyor be arkadaşım o şarkıyı hatırlamak.
 
Cevap: İtiraf Sayfası

roman havası çalarken roman havası isteyenlere , çiftelli çalarken eliyle 2 işareti yapanlara ne desem bilemiyorum.... Ne DENİR ACABA... (Ritmi Durdur yeniden başlat .. Kafa gözle süper dostum işareti...)) alkışş..
 
Cevap: İtiraf Sayfası

1-romanlarla alakam yok karadenizliyim ama roman havası çiftetelli çalmaya bayılıyorum her düğünde istenmesede zorla roman çalarım anons ederkende istek üzerine derim :):):)

2- korg ve soundlarından befret ediyorum içimde roland aşkı tutuşuyor yamahayada geçmek istiyorum ama pisman olmaktan korkuyorum az para değil çünkü :)

oh be :)

Bende Yamaha A300 Tr org var 2007 yılından beri kullanıyorum.. v2 si de var elimde ama çook büyük farklar yok arada ... korg pa 80 var bi arkadaşta da... inan bana yamaha ile saatlerce düğün çalabilirsin program yapabilirsin.. korg ile 1 saatten sonra kulakların dolar ve kafan şişer.. çünkü ritimler çok sert ... tabi bu tercih meselesi.. bazısına göre çok güzel bişey diyemem ama beni belli bir süreden sonra rahatsız ediyor... ben a300 ile salı cuma akşamları program yapıyorum.. her türlüm ritim mevcut üzerinde diyebilirim.. aynı zamanda nişan sünnet vs. yapıyorum. riritmlerinden gayet memnunum.. nişan falan çalarkende gelip ben bundan memnun olmadım diyen de olmadı.. ha ses ve ritim konusuna gelince öyle düzenleme falan yok her şey üzerinde.. ama a2000 de or 700 de vardır sanırım.. bi dene birinden öyle karar ver bence...
 

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst