Kac tane arkadasimiz bk5or aldi veya almayi dusunuyor

baris aksut

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa900 pro
Arkadaslar bildiginiz gibi uzun bir aradan sonra bk5 satisa basladi,su ana kadar kac arkadasimiz aldi?almayi dusunen arkadaslar varmi?herkeze selamlar.......

Cevap: Kac tane arkadasimiz bk5or aldi veya almayi dusunuyor

Parasına gore cok gzl alet..ılk gun alanlardanım

tesekkurler orneklemelerle yardımcı olmaya calısıyorum nacizane...saygılar

Önümüzdeki düğün sezonuna alacağım kısmet olursa. Hem eksikleri varsa tespit edilip giderilir o zamana kadar.
Fiyatı da biraz düşer diye ümit ediyorum :)

Bende bk5 sahibiyim. Bu is zevk meselesi ama ben kendi adima cok memnunum. Ben bu isle amatorce ugrasiyorum ama en usta ellere bile cevap verebilecek bir alet oldugunu dusunuyorum.

ben aldım kullanmaya basladım iki günden beri gerçekten de güzel sesleri var org çalmayı tam bilmiyorum bağlama çalıyorum düğünlerde kullanmak için arıyordum pa80 alacaktımki bundaki USB olayı beni caydırdı ve iyi almamışım pa80 i bu beni götürür artık bağlamanın önünde gercektende kral bir enstruman ama ritim eksileri var onlarıda bulabılırsek harıka olucak saygılarımla KÜTAHYA dan bağlamacı gökhan ......

Bende amatörüm evde çalıyorum.Yamahadan sonra pitcbendine alışabilirmiyim diye düşünüyorum.Birde fiyatı düşermi acaba diye kararsızım.Elim bugün sipraiş vermeye gidip geliyo ne yalan söyliyim.Kullanan arkadaşlar tavsiye edermi acaba?pa500tr de kafa mı kurcalıyo öte yandan.napıçam bilmiyorum.kararsızlık çok kötü valla yaaaa...:((((((

eskilerden roland kullanıcıyım şuan pa 800 kullanıyorum roland ın gw8 aldım bi ara flaş bellek ve mp 3 olayı güzel. bk5 almayı düşünüyorum ama gw8 gibi rtm eksikliği yaşarmıyım diye beklemedeyim

güzel alet ama alet sahne kullanımında pratik olmaz diye düşünüyorum.. emo el atınca aletin gw8 den alt model olmasına rağmen dağlar kadar fark var tonlarda..türk müziğine korg-yamaha kadar hakim olmasada çok çok iyi bence rolandın diğer klavyelerine göre.. sırf rolandın batı ritimleri için bu aleti düşünmüyor değilim a2000 in yanında

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 60.6%
  • Kararsızım

Oy: 8 24.2%
  • Hayır

Oy: 5 15.2%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri