Kac tane arkadasimiz bk5or aldi veya almayi dusunuyor

Cevap: Kac tane arkadasimiz bk5or aldi veya almayi dusunuyor

güzel alet ama alet sahne kullanımında pratik olmaz diye düşünüyorum.. emo el atınca aletin gw8 den alt model olmasına rağmen dağlar kadar fark var tonlarda..türk müziğine korg-yamaha kadar hakim olmasada çok çok iyi bence rolandın diğer klavyelerine göre.. sırf rolandın batı ritimleri için bu aleti düşünmüyor değilim a2000 in yanında
gw8 den alt modelmi?bk5 içinmi söylüyorsun gw8 den alt model diye:)

aldım 2 gün sonra geri verdim kullanımı çok ağır ev kullanıcıları için iyi ama sahne yapanların işi çok zor

aldım 2 gün sonra geri verdim kullanımı çok ağır ev kullanıcıları için iyi ama sahne yapanların işi çok zor

o menülerle sahne yapmak çok çok zor olsa gerek...

ben almayı düşünüyorum bi ara kısmet ne zaman alırım mechul :) ama şuan alacak olsam alacağım ilk org bk5 olur

arkadaslar sahne yapmak icin bence bk5 te sinifindaki diger markalarin aletlerine gore tek eksigi panelde sag tarafta octav up\down ve transpoze up \down

Moderatör tarafında düzenlendi:

Haklılık payın var hocam.Katılıyorum sana.Bir traspoze yapayım dedim.Tekerleği az fazla çevirince ses seçimine kaçıyor.Ona keza çift ses olayında da menüye girmek gerekiyor.Keşke transpoze,çiftses ve oktav gibi önemli kısımlar kalavye üzerinde bir yere alınsaydı daha süper olurdu..

su ana kadar yazan butun arkadaslara tesekkurler ama herkezin kafasi hala karisik gibi gorunuyor,kullanmaya basladikca artilar ve eksiler cikmaya basliyor,bence biraz daha zaman ihtiyac var gibi......

Bende alıcam da ebeveynler EM-55or yi satmadan önce almayı kabul etmiyolar :(

Bende ilk alıcılardanım. Arkadaşımız traspose ve ikinci ses olayının zorluğunu yazmış demekki rolandı hiç kullanmamış menü tekerleği ile yapılan birçok işi tek tuşla halletmek mümkün örneğin traspose için ''key'' tuşuna bastığınız anda traspose menüsü ekrana geliyor. Alt ses seçimi için ''up2'' tuşunu kullanmanız gerekiyor. Kullanımı çok kolay bir cihaz olduğunu ilk bakışta bile anlıyorsunuz... Benim görüşüm odurki bu küçük devi hiç kimse hakkı ile kullanamayacak çünkü teknolojisi ve yapabilecekleri düşündüğünüzün çok çok üstünde...

Tam almaya karar verdim, stoklarda kalmamış :(

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 60.6%
  • Kararsızım

Oy: 8 24.2%
  • Hayır

Oy: 5 15.2%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri