- Enst.
- Roland BK-5OR
Evet Abilerim, Ablalarım, Dedelerim. Uzun Bir Aradan Sonra Merhaba.
'1' Sene 'Roland BK5-OR' Kullandıktan Sonra Ailevi Nedenlerden Dolayı Satmış Olup '5-6' Aydır 'ORG' Olmadan Yaşamımı Sürdürmekteyim, Ve Bir Eksiklik Söz Konusu.
Şimdi Tekrardan 'ORG' Alıp Evde Tek Başıma Takılacağım.
Sizden Şimdi Yazacağım Kriterler'i Dikkate Alarak Bir 'ORG' Önerirseniz Çok Sevinirim.
Sıfır Olsun.
Kullanımı Kolay Olsun.
Malzeme Kalitesi İyi Olsun.
Fiyat Olarak 'Max - 2000-3000' Arası Olsun.
Ses, Ritim Olarak Sağlam Olsun. (Mükemmel'e Gerek Yok)
Mümkünse 'USB' Destekli Olsun. (PA80 Gibi Kart Çart Curt'a Gerek Yok)
Nevale Olarak Geniş Olsun. (Mümkünse Hergün Yeni Birşeyler Çıkan Bir Cihaz Olsun)
Şimdi Bu Dediklerime Bakınca Tekrardan Yahu 'Roland BK5-OR' İstekleri Karşılıyor Diyorum. Aynı Şeyi 2. Kez Almak İstememem Ve Belki Bana Şunu Al Daha İyi Yaparsın Diye Bilecek Siz Değerli Hocalarıma Danışmak İstedim.
'Roland BK5-OR' Bir Kenarda 'JOKER' Olarak Kalsın. İşin İçinden Çıkamazsak Bildiğimiz Cihaz'ı Alırız Artık.
Şimdiden Teşekkür Ederim. Saygılar...
'1' Sene 'Roland BK5-OR' Kullandıktan Sonra Ailevi Nedenlerden Dolayı Satmış Olup '5-6' Aydır 'ORG' Olmadan Yaşamımı Sürdürmekteyim, Ve Bir Eksiklik Söz Konusu.
Şimdi Tekrardan 'ORG' Alıp Evde Tek Başıma Takılacağım.
Sizden Şimdi Yazacağım Kriterler'i Dikkate Alarak Bir 'ORG' Önerirseniz Çok Sevinirim.
Sıfır Olsun.
Kullanımı Kolay Olsun.
Malzeme Kalitesi İyi Olsun.
Fiyat Olarak 'Max - 2000-3000' Arası Olsun.
Ses, Ritim Olarak Sağlam Olsun. (Mükemmel'e Gerek Yok)
Mümkünse 'USB' Destekli Olsun. (PA80 Gibi Kart Çart Curt'a Gerek Yok)
Nevale Olarak Geniş Olsun. (Mümkünse Hergün Yeni Birşeyler Çıkan Bir Cihaz Olsun)
Şimdi Bu Dediklerime Bakınca Tekrardan Yahu 'Roland BK5-OR' İstekleri Karşılıyor Diyorum. Aynı Şeyi 2. Kez Almak İstememem Ve Belki Bana Şunu Al Daha İyi Yaparsın Diye Bilecek Siz Değerli Hocalarıma Danışmak İstedim.
'Roland BK5-OR' Bir Kenarda 'JOKER' Olarak Kalsın. İşin İçinden Çıkamazsak Bildiğimiz Cihaz'ı Alırız Artık.
Şimdiden Teşekkür Ederim. Saygılar...