Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendi kullandığım setim içinde banklar halinde sesler var...
Selam üstadlar size kendi kullandığım seti paylaşıyorum umarım işinize yarar ben düğün seti olarak kullanıyorum hayırlı işler en beğendiğim ritimler içinde....saygılar
Cevap: Kendi kullandığım setim içinde banklar halinde sesler var...
nedemek yararımız varsa ne mutlu bana inşallah yeni setler yapmaya çalışıyorum... gw8 için elimizden geleni yapıyoruz tüm trakya müzik ailesine saygılarrr....
sagol mehdi tesekürler.
mehdi sesleri editledinmi setinde ben daha sesleri editlemedim gerci sete ancak hafta sonu bakabilirim
bide bisey soracam diyelimki senin setindeki baglama hosuma giti ve diyelimki hasan set teki kanun hosuma giti hepsini birer birer toparlayabilirmiyim ritimler gibi ?
bilgi verirsen sevinirim saygilarimla
bende ertanın sorduğu soruyu cok merak ediyorum. set içinde istediklerimizi alma şansı varmı.yoksa seti yükleyince bizde var olan seslerin hepsi gidip hepsi yenilenecekmi. böyle olduğunda favorileri kaydettiğimiz seslerin hepsi gider heralde saygılR