Ketron Ritim isteği

• Konbuyu başlatan müzik
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 28
  • Görünümler : 10K
Cevap: Ketron Ritim isteği

sx3000i bu kadar kötüleyene de ilk kez rastlıyorum alet sence kötü olabilir başkası için iyidir markayı kötülemeyin lütfen ben 3 günde 12 adet ritm yazdım bir klavye için ne ritm lazımsa hepsini yazıcam o yüzden paylaşmadım bütün kafamdaki yazacağım ritmleri yazayım hepsini birden paylaşacağım bence ritm yazmak zor değil bu alete tamam işlemcisi korg gibi değil çalarken ayarları save edemezsin ritm duruyo ama ben memnunum tüm ritmler bittiğinde burada arkadaşlarımla paylaşacağım bekleyin...

ketronun kendine has naturel saundu var ve sloganla tüm klavyelerini tanıttılar..sx3000deki saundu kendi emsalleri orglar arasında kesinlikle bulamazsınız..yabana atılcak org değildir..bence herkes ketron saundunu yaşamalı...ben 7 yıl yaşadım..

ketron seslerinden şikayetim yok.fakat ritim ihtiyacım.var.yıllardır aynı ritimlerle çalıyoruz.Ketron için bu güne kadar ritim yazan arkadaşlara sesleniyorum.ne olur beni yanlış anlamayın.bizlere istediğimiz ritimleri parası ile yazarmısınız.misal bir oryantal , oynak 9-8 sağlam pop tarzı 2-4 ve benzeri.bu ustalardan bu mesajım ile ilgilenenler varsa sevinirim.çünkü tünel müzik tarafından bundan sonra xd9 ve sx3000 için herhangi bir girişim yapılmayacaktır.bize en azından ritim konusunda bu ustalar zahmeti karşılığında yardımcı olurlarsa sevinirim.

para meselesi değil sana yazdığım ritmleri atayım sx3000 için ama galiba senin isteğin tarzda 2/4 batı altyapılı yine darbukalı ama batı gibi hareketli vahde roman hem normal hem taylan çiftetelli sana atayım onları bi dene ama alet sx3000 plus4

selamlar neyin eksik??ketron sx 3000 e pattern ve ritim yazıyorum istiyorsan bendekileri gönderiyim...beğenirsen kullanırsın...

o fikirden vazgeçtik zaten...ümit abi sağolsun...tamamen benden kaynaklı ketron a alışkın olmamaktan kaynaklanan durumlarmış daha sx 3000 i bana kimse değiştirtemez ....

Cevap: ketrona ritim yazan ustalar bizlere zahmeti karşılıistek ritim yazarlarmı acab

bendekileri gönderiyim istersen bir bak...para mevzu değil....

selam arkadaşlar... ilk önce ketron kadar zevkle çalabileceğiniz bi klavye yok bunu söyleyim seslerdeki ritmlerdeki gerçekçilik vs vs. ben ketronu 6 sene kullandım nurda kendimi paraladım ketron için birsürü ritim yazdım ses editledim inanılmaz şeyler ortaya çıktı ... arkadaşalr ketronu kullanmak her babayğidin harcı değildir eğer bu klavyeye özen gçsterip uğraşırsanız bişeyler çıkar yok sa hiç bi işinize yaramaz bu alet hazırcılara göre değil ketronun gerçekçiliğğini her kulak analayamaz ben şu anda pa800 kjullanıyorum ama keşke hala ketron kullanıuyo olsaydım ..... kimseye suç bulmayın arkadaşlar ketron için bir çok kişi yeteri kadar uğraş verdi tek birisi hariç TÜNELMÜZİK... evet tünel müzik ketronu o kadar hor gördü ki aleti resmen batırdı çok i,yi şeyler yapılabilirdi... bi ara plus4 çıkacak bomba olacak dediler bekledik ama hüsran... bi ara usb ve ses kartı takılacak i,stediğimiz sesleri kullanabileceğmizi söylediler o da boş çıktı... şu anda tünel müzik xd9 kullanıcılarının paralarını yemekle meşguldür eminim artık bişey diyemiyorum çok doluyum xd9 benim çocuğum gibiydi çok sağlam çok gerçekçi tam bir müzisyen cihazı ama gerçek müzisyenler için hazırcılar için değil ... kısacası xd9 a artık kimse bişey yapamaz fazla yormayın kendinizi değişirin aleti tünel müzik batsınb en azından duyarlı onurlu kişiler geçer başa gerçekten sırf bu yüzden ketronları satmaya değer eğer tünelmüziğin başındakiler değişirse ketron kendini geliştirecektir buna inanın ............

ayrıca tünel müziği aradım klavye önümde açık: tarif etti ve harfiyen uyguladım yine yok yine yok...yetinmedim NK müzik Nurettin beyi aradım klavye yine önümde açık...harfiyen aynen uyguladım....yine fısssss......Arkadaşlara tavsiyem herkes elindeki aletinin kıymetini bilsin ketron sx3000 diye bir model çıkarmış alalım çok iyi aletmiş mevzuunada sakın kanmasın....inanın şu an roland g-1000 e razı haldeyim...60 GB hd 2 gb ram-plus 4 ve vocalizer yüklü hiiiiiiiiiiiiiçççç bir işime yaramayacağına kanaat getirdiğim sx 3000 inimi satıyorum...hattaaaaaaaa....pa 1x pro veya mantıklı tyakas seçeneklerinede açığım....

ritmleri paslaşırız usta

Moderatör tarafında düzenlendi:

SX3000 kullanan arkadaşlar evet sx3000 biraz alışması ilk başlardan zor geliyor ama aleti çözünce kullanması ve sunduğu imkanlar gayet güzel lütfen yılmayıp denemeye devam edelim uğraşınca güzel şeyler çıkıyor ve bir aletteki en önemli şeylerin başında sound ve kalite geldiğini unutmayalım. Birazda olan imkanları genişletmek bizim elimizde örneğin KORG İ3 te 4 adet 4 varyasyonlu ritim yazılıyor hepiniz bilirsiniz. Fakat bu alete ritim yazan üstatlar 6 kanallık ritim kısmını ikiye bölerek 1drum 1bass 1chord dan oluşan ritimlere bölmüşler her varyasyonu tek ritim gibi kullanmışlar ve 4x4x2 ritim formülüyle 32 ritim gibi yapmışlar.Bu bir zeka meselesi.

Moderatör tarafında düzenlendi: