hayat_ketron
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
- Enst.
- ketron sx3000
Cevap: Ketron Sx3000'ime Kavuştum 
Bende Aldım cihazı. miss gibi soundlar ama set konusunda berbat haldeyiz. Düğünlere gidiyorum sesler setler yok elimde. Hiçbiryerden ulaşamıyorum. Lanet ettim satıcam değişcem sanırım
Eski bir Ketron kullanıcısı olarak bugün Sx 3000'ime kavuştum. Yeniden org çaldığımın farkına vardım. Ketron gerçekten başka dünya. Bu kaliteyi ben nedense diğer cihazlarda hissedemiyorum. Bir benzetme yapmak gerekirse; arabalardan Volvo'yu çağrıştırıyor bana. Bir daha Ketron'dan uzaklaşmak gibi bir hata yapacağımı sanmıyorum. Gerekirse ritim yazmayıda öğrenicem. Cihazın orjinal jelatini üzerinde. Tekrar Ketron çalmama ve böylesine temiz bir cihaza sahip olmama vesile olan, kendisinden cihazı aldığım, forumumuzdan "klavyehakan" rumuzlu arkadaşıma tekrar teşekkür ediyorum.
Ketron'cular olarak neslimiz tükenmek üzere. Umarım Ketron, Audya5'den daha ulaşılabilir ve günümüzün teknolojisini barındıran (usb, ekran vs. gibi) bir model piyasaya sürer..
Bende Aldım cihazı. miss gibi soundlar ama set konusunda berbat haldeyiz. Düğünlere gidiyorum sesler setler yok elimde. Hiçbiryerden ulaşamıyorum. Lanet ettim satıcam değişcem sanırım